Here I come..

Som jag skrev igår har det skett en förändring och här är den. jag har blivit röd/brunhårig!! =) Är supernöjd, vad tycker ni?  Det är Lotta, en tjej som jag gått i parallelklass med i Nykvarn, som har gjort det på mig. Klänningen köpte jag på Gina idag där jag också hittade en annan "lilla svarta" fast en enklare med hela armar, också supersnygg! Så jag ska inviga denna snygging när jag ska hem till Vevve på lördag, längtar!


Hemuppgiften är nu inlämnad, skulle vara inne på måndag, så det känns skönt. Imorgon bitti lämnar jag Göteborg för att åka på årsmöte med FSAstud - Föreningen Sveriges Arbetsterapeuters studentstyrelse som jag kommer att sitta i nästa år. Får då reda på om jag kommer att bli ledamot eller suppleant, spännande!

Resten av helgen spenderas med nära och kära i Södertälje-trakterna. Syrran är på besök hos mor så dår får jag träffa dem och alla deras hundar., Måste tyvärr lämna Ghia hemma, men Johan behöver lite sällskap! =) Sen ska jag träffa några vänner, fira farmor som har fyllt 75(!) och sen ska jag, mamma och kanske Madde (om hon är kvar) baka lussebullar, mums!! Längtar!

Men nu ska jag äta lite blåbär och hallonpaj som jag och Johan slängt ihop och kolla på Criminal Minds och sen ör de sängen som väntar. Ska upp strax efter 5. Ha en trevlig helg, det ska iaf jag!

The new me...

...får ni veta mer om i morgon då grupparbetet är inlämnat. Då har jag äntligen tid att sätta mig ner en längre stund och berätta om det för er. Jag säger som grabbarna i Boyzone "Just have a little patience". =) Den som väntar på något gott...

Jag är kär!

Hade en underbar kväll med Johan igår på våran "dejt"!

Först var vi på Hard Rock Café och åt varsin hamburgare och var helt okej. Var så sjukt sugen på en stek men 229 kr, nej såå sugen var jag inte. Sen tog jag en drink som hette Havana Samana (eller nåt sånt) och den var riktigt god och sliskig, mums! Var dock besviken på att man var tvungen att hänga av sig jackan och det kostade 20 kr per jacka, räcker det inte med att maten kostar massor, nej då ska man betala för något man måste göra.
- poäng för det Hard Rock.
Men i det stora hela hade vi en mycket trevlig middag.

Sen åkte vi till biografen, köpte upp och på en Hollywood-meny och satte oss för att kolla på New Moon. Åhh va bra den var!! Jag blev så kär, i Jacob. Förlåt Johan, men du behöver inte vara orolig. Den var så sjukt bra och man ville inte att den skulle ta slut. Kan knappt vänta tills Eclipse kommer i sommar, vill se den NU!!!

Så har ni sett Twilight, se New Moon! Det är såå värt det!!


Kalla kårar och tårar i ögonen.

Jag blev som förtrollad idag. De tävlande i Idol var grymma allihopa och så kärlekstema... loved it! Som grädde på moset sjöng de många låtar som jag har starka minnen till så jag satt nästan och grät där i soffan. Ja, jag vet men ibland blir det bara för känslosamt och jag är en riktigt känslosam människa och kan börja gråta för det mesta, de som känner mig vet.

Dessa tjejer bjöd mig på riktiga nostalgitrippar som gav mig kalla kårar.

Tove - Himlen är oskyldigt blå


Reza - When I need you

Var för övrigt synd att Reza åkte ut. Om hon förbättrade sitt uttal skulle hon komma hur långt som helt. Hennes röst är magisk!


Toppendag som avslutas med fredagsmys!

Idag har varit en riktigt bra dag, eller sjukt bra dag!

Hade självstudier idag och det har gått bra, har förberett det jag skulle inför måndagens semenarie.

Sen har jag sålt min Boomerang jacka på tradera och jag fick 2 125 kr för den, sweet! Pengar som behövs. Sen slipper jag ha den hängandes i garderoben där den bara tar plats.

När jag skulle dubbelkolla mitt kontonr på internetbanken visade det sig att jag hade fått  ca 2 500 kr i Lön från Astra och jag blev jättefundersam och livrädd att de gjort fel och att de inte var mina. Men efter att ha pratat med lönekontoret fick jag veta att det var den retroaktiva lönen från i april som kommit och jag blev överlycklig!! Så nu är jag rik!! (i stundent-mått)

Här i Göteborg har solen varit framme hela dagen så jag passade på att ta ytterligare en långpromenad med Ghia. Vi hittade ett skogsområde som vi började utforska. Så nu kan vi gå i skogen om dagarna, jippi! =D

Nu ska jag fixa det sista med maten innan Johan kommer hem för då blir det fredagsmys med Idol! =D

Är riktigt stolt över mig själv idag!

Idag är jag stolt över mig själv!

Först var jag ute på en långpromenad med Ghia i över 1 timme. På vägen träffade vi på några andra hundägare i området som vi gjorde sällskap med en stund. Ghia var mer intresserad av att hälsa på hundarnas ägare än på deras hundar. =)

Sen var det bara att sätta igång och plugga. Har läst en del av det vi ska gå igenom på morgondagens föreläsning: Den socioemotinella utvecklingen hos barn. Mycket intressant.

Kollade runt lite på nätet och när jag kollade min mail, som jag glömt på några dagar, fick jag se att jag har några intressenter på min Boomerang jacka som jag lagt ut på Tradera, mkt trevligt. Verkar som att det inte ska bli svårt att få den såld. =)

Efter det lämnade jag tillbaka de sista Johan Falk filmerna och sen åkte jag och hämtade ut biljetterna till New Moon! =) Dessvärre har det varit pissäder sen jag kom in från långpromenaden och mina skor läckte in så jag var sådär lagom glad över att vara ute och gå.

Sen bar det av till gymmet(!) där jag inte suttit min fot sen innan semestern i juli. Har faktiskt varit sjuk och sen har jag inte vetat vart jag ska träna men nu kände jag att det var dags att ta tag i det. Var på Friskis inne i stan. Träningen gick bra men jag gillade inte riktigt deras gym-maskiner, de som finns på Astra är mycket bättre enligt mig. Var iaf där 1 timme och får se om jag ska träna mer där eller om jag ska prova ett nytt gym.

Nu kom Johan hem så nu blir det mat, mums!

Biljetterna är hämtade, på lördag ska vi gå och se New Moon!!

Var och hämtade ut biljetterna som jag reserverade igår. Det var tänkt att bli en överraskning till Johan men jag var inte tillräckligt diskret så han hittade lappen. Men han blev jätteglad trots att det inte fick bli en överraskning! =)



Så på lördag kl. 20:40 ska vi äntligen få se den, vi har längtat sedan vi såg Twilight.
Får en känsla av att New Moon kommer att vara ännu bättre. Älskar ju vargar så jag kommer nog att vara lite partisk i deras kamp. Ville att Bella och Jacob skulle bli ett par redan från början.
Innan filmen ska vi gå ut och äta nere på stan, vad vet jag inte än men är så sugen på grillad stek!

Grattis Vevve!

Detta inlägg vill jag tillägna min kompis Vevve som fyller år idag. En underbar, go tjej som man aldrig har tråkigt med. Det brukar oftast sluta med att vi står och sjunger singstar hos någon. =)
Trots att vi inte har umgåtts så jättemycket så betyder hon mycket för mig, det är något speciellt med henne som jag inte riktigt kan sätta fingret på.


(Klicka på bilden för att komma till Vevves blogg.)

 

Måste berätta hur vi började umgås för det är lite lustigt:

Vi träffades på toa kön till Stanleys för några år sedan och jag tyckte att hon var så lik en tjej som hette Annika. Jag var helt övertygad att det var hon och jag gav mig knappt, men tillslut fick jag inse att hon inte var Annika. Sedan träffades vi fler gånger på Stanley´s och hade trevligt och kände att det skulle vara roligt att umgås mer så jag tänkte fråga efter hennes nummer men då hade hon gått därifrån.

Så en dag när jag för ovanlighetens skull lästa LT så såg jag att hon varit med på en av deras mini-intervjuer och såg vad hono hette i efternamn. Så jag kollade upp hennes nummer och ringde. Hon var väldigt skeptisk till en början innan hon insåg vem jag var. Haha hon måste ha varit livrädd och trott att jag var värsta psykopaten.

Efter det började vi umgås lite smått och vi träffades till och från ända tills jag flyttade ner till Göteborg. Jag saknar henne. Så när jag kommer upp nästa helg så ska vi ses så att jag får gratulera henne in person. =)

Hoppas du får en underbar dag Vevve för det är du värd!!
GRATTIS!!

091116

Har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen men det har varit mycket i skolan och nu har jag även en hund att ta hand om, då blir det lätt så.

Helgen har varit bra bortsett från att jag har haft så ont i armen efter influensavaccinet och att jag haft jätteont i örat. Men nu är det mycket bättre. Annars bjöd helgen på Idol, trevligt sällskap och sen har vi även spelat mycket Rock Band, superskoj! Har kommit på att man kan spela det online tillsammans med andra så jag är smått beroende. =)

Ska snart in till skolan och plugga inför morgondagens seminarie tillsammans med min grupp. Vi har gjort så vid ett tidigare tillfälle och det funkar jättebra, man känner sig mer förberedd när man redan har hunnit diskutera ämnet med de andra.

Jag känner mig lite elak mot Ghia för att jag åker bort trots att jag inte behöver det, blir ju inte borta hela dagen. Dessutom har vi nyligen varit ute på en promenad och så ska hon få ett tuggben, så hon borde vara nöjd. =)

Nej nu måste jag springa ner till vagnen. Vi hörs!


I can see clearly now...

Var hos optikern idag och fixade nya linser då min ena gick sönder i måndags, så sjukt jobbigt. Det visade sig att jag har fått något sämre syn sen jag var där sist och när jag kom ut från optikern öppnades en helt ny värld! Jag vet att det låter dramatiskt men jag kände verkligen igen mig i texten "I can see clearly now...". Trisst men såå underbart! Nästan som "en helt ny värld" fast nu överdrev jag, det var inte alls så illa, men det låter ju bra. =)
Varför ska linser vara så dyra?? Inte bra för en student men några glasögon blir det inte på ett tag, passar inte i det.

Sen var jag, S, J och E och vaccinerade oss emot svininfluensan. Fick först stå i kö i säkert 20-30 min ute i kylan för att komma in. När jag väl kom in så fick jag vänta extra länge då jag är osäker på hur känslig jag är mot ägg, så läkaren var tvungen att dubbelkolla. Men allt gick bra och jag fick stanna i 20 min före observation. Det enda jobbiga är att jag har väldit ont i min högra arm och så fort Johan rör vid den börjar jag nästan gråta, så ont gör det!

Men i det stora hela var det en bra dag:
+ Jag ser bättre och
+ Jag slipper umgås med svinet.
(Synd att man inte kan vaccinera sig mot mänskliga svin) =)

Mycket skratt tillsammans med underbara människor i helgen!

I fredags var jag helt slut och somnade på soffan när jag kom hem. Efter att sedan ha tagit en lång varm dusch som slutade med att brandlarmet gick igång (!) piggnade jag till och vi kollade på Idol innan jag och syrran åkte ner på stan och möte upp våra kusiner J och T. Kvällen spenderades till största delen på Dancing Dingo, ett Australiensisk ställe som ger en känsla av Australien, om jag var kär! De flesta i personalen var australiensare och jag var som i extas. =) Kvällen blev jättelyckad och vi var hemma vid 4 tiden.

Blev förövrigt "kär" i en korvgubbe som står på Avenyn. Har har en korvvagn som körs av en moppe, ett bord och två stolar man kan sitta vid (har riktigt bra service och gårrunt och serverar det man beställt och bockar sedan) och hans mey är helt underbar och han säljer bland annat en bortamatch-meny som består av tandborste, tandkräm, kondom och så ar det nåt mer. Det ni!! =)

Gårdagen blev jättelyckad och som ett resultat på det sitter jag vid datorn och mår bra, medans Johan ligger helt däckad i soffan och syrran sover gott i gästsängen. Man skulle kunna tro att hundarna också festade igår för även de ligger helt utslagna på golvet. =)  Hur blev det nu såhär, jo det tänkte jag berätta nu.

Först kom två av Johans kusiner Gustaf och H hit och åt tacos, därefter kom även Gustafs sambo Ingela hit och sen blev det dricka och buzz! Sen drog vi ut för att göra stan osäker, grabbarna drog till Rockbaren medans vi tjejer åkte och drack margaritas och fick tid för lite girl-talk på ett ställe på Linnegatan.

Sen åkte även vi till Rockbaren där vi hade riktigt trevligt och blev kvar tills de stängde vid 3. I slutet av kvällen fick vi för oss att dansa sista dansen vilket slutade med att jag hamnade på golvet med G över mig, har lite ont i kroppen idag känner jag. hehe. Sen var vi hungriga och vi gick till Kebaben och stillade våran hunger. Därefter belv det dans på gatan till gatumusikanterna och sen bestämde vi oss för att det var dags att åka hem. Jag och Johan missade självklart sista vagnen hem så då bestämde vi oss för att gå de 4,5 km hem och drygt 1 timme senare var vi hemma. Kanske är anledningen till att jag mår så bra idag. =)

En grymt lyckad kväll med många skratt, tack alla som var med och förgyllde kvällen!!

#100. Plugg, syrran, hundar och så lite mera plugg. Snart är det helg!

Inlägg #100! Har tydligen skrivit en hel del i den här bloggen med andra ord. Å andra sidan startade jag bloggen för 3 år sen, varav nästan 2 år i ide.

Den senaste tiden har jag inte hunnit skriva så mycket då det har varit sjukt mycket i skolan samt att syrran kom i tisdagskväll. Nu har allt slit betalat sig och vår Poster-presentation av vår rapport gick över förväntan! =) Seminariumet i psykologin gick även det bra och det är så otroligt intressant. Imorgon är det ytterligare en föreläsning inom psykologi och det blir sjukt mycket att läsa igen. Ämnet är så intressant men måste det vara så himla mycket att läsa!

Är mysigt att ha hundarna och syster här och imorgon blir det en välförtjänt helg! Ska bli så grymt skönt! Är inte helt säkert hur den kommer att sluta men den blir nog toppen, det blir ju inte roligare än man gör det.

Nej nu ska jag vara social och snart ropar sängen på mig så att jag orkar med morgondagen. =)

Glömde nästan att säga att vi nu är hundägare på obestämd tid! *lycka*

Glada nyheter!!

God morgon, god morgon! Jag vet det är sent men jag har blivit en missbrukare av snooze och gick inte upp förrän halv 9. Men jag har iaf varit produktiv sen dess. Det är inge bra att jag sover så länge men det kommer det att bli ändring på väldigt snart för jag tror inte att Ghia vill vänta så länge på sina morgonpromenader. =)

På tal om Ghia så kommer hon tidigare än väntat, närmare bestämt imorgon kväll! Syrran ville komma upp lite tidigare så imorgonkväll ska jag möta upp henne och hundarna på stationen. Ska bli så hila mysigt att ha dem här! Då blir det fullt i lägenheten med tre människor och tre hundar, men åh va mys det ska bli! =) Syrran har dessutom tagit på sig rollen som husfru så det ska bli spännande.

Nej nu ska jag boka en tvätttid och sen ska jag åka till skolan och prata med min studierektor om utlandsstudier. Sen blir det plugg och så startar vi psykologi-kursen, superskoj! Älskar psykologi det är så himla intressant.

Bye bye äppelpaj! =)

Ännu en trevlig kväll med trevliga människor

Igår var vi som sagt hos några bekanta där vi åt massa snacks (alldeles för mycket för min del), drack och umgicks. Det vart en jättetrevlig kväll med mysiga människor och när de andra skulle gå ut så åkte vi hem och slappade framför tv:n innan vi däckade av ren utmattning. Nej inte pga spriten för vi drack bara Konsum-dricka. =)

Värdparets lägenheten var förövrigt inredd väldigt läckert och de hade färgtema i varje rum, snyggt! Johan blev lite orolig över min förtjusning men jag lugnade honom med att min studentbudget inte tillåter det, det kanske får bli något för framtiden. =) Just nu är jag nöjd som det är, finns viktigare saker att fixa.

Idag sov jag länge och sen blev jag väckt av en uttråkad Johan som ville "bråka" lite med mig. =) Resten av dagen har vi slappat och nu tänkte jag ta och läsa lite i min nya psykologibok, som förövrigt är sjukt stor och över 1000 sidor tjock. Allt är självklart på engelska, men det ska nog gå bra. Sen ska jag på dejt med Cattis, får se vad hon är sugen på. =)

RSS 2.0