Underbara sommar.

Just nu ligger jag i hammocken och läser Törnfåglarna medans solens strålar bränner skönt på min hud. I bakgrunden hör jag hur vattnet kluckar mot bryggan av vågorna efter den båt som nyss åkte ut ur viken på denna paradisö i Stockholms skärgård. Åh va det är härligt med sommarlov!


Snart tar jag sommarlov, igen!

Nu har jag bara 2 arbetspass kvar innan jag fortsätter mitt välförtjänat sommarlov! Men att jobba kväll/morgon/kväll/morgon har suttit sina spår och jag känner mig förvirrad. Jag ska jobba ikväll och imorgon kör jag ett morgonpass, hur ska jag komma upp? Men direkt efter det ska grabbarna hämta upp mig och sen påbörjar vi vår roadtrip hem till mamma på östkusten med slutdestination Stockholms skärgård. =) Där blir det återträffar med kära vänner och förhoppningsvis massa sol och bad vid den privata bryggan! Därefter åker vi till Smålandsskogarna några dagar innan vi åker och hälsar på syster, pappa och hans fru. Åh va jag längtar nu!

Nu måste jag packa det sista och göra mig i ordning innan Alex kommer över på lunch innan jobbet. Ha det toppen så uppdaterar jag när jag kan/orkar.4 pass kvar.

För en gångs skull går tiden fort när jag väntar på något. Dagarna flyger förbi och igår var pappa, hans fru och hundarna på besök. Det blev picknick i Slottsskogen så att hundarna kunde vara med eftersom att vi renoverar hemma. 6 hundar på en sån liten yta som vi har nu går knappt. Det blev en mysig kväll och nu längtar jag ännu mer efter sommarlov och ledighet! På lördag åker vi upp till min mor där vi övernattar innan vi åker ut i till vår sommarö i Stockholms skärgård. Ska passa på att ta en promenad hos mamma i den vackra naturen.


6 dagar kvar.

Nu är det bara 6 dagar och 6 arbetspass kvar innan jag äntligen får ta sommarlov! Det blir en tuff vecka med då varannat pass är kväll och varannat pass förmiddag sen ska det packas och jag ska fixa lite småjusteringar i vardagsrummet. Men sen får jag 5 veckors sommarlov varav 4 tillsammans med min sambo! Så på lördag efter jobbet åker vi upp till min mor innan vi drar ut i Stockholms skärgård och vår fina sommarö. Längtar så!!


Kaput.

Efter ett hektisk och alldeles för händelserikt arbetspass är jag helt slut så till middag blev det kebabtallrik från Pizzerian runt hörnet som åts i sängen(!). Just nu har jag en toscatårta i ugnen som ska avnjutas framför CSI:XL även den i sängen. Blir så när man bor i ett kaos med grejer överallt som är den stora nackdelen med att renovera. Ska bli så skönt när det blir klart även om jag måste erkänna att det är mysigt att kolla på tv i sängen.

Ha en trevlig helg!


Kort uppdatering.

Trots uppehållet vill jag bjuda på en liten uppdatering om den senaste tiden. Har blivit mycket med vardagsrumsrenoveringen och jobb men även en del nöjen och ledighet. Har passat på att njuta av några av de vackra ställen som Hisingen har att erbjuda och jag måste säga att det är bra vackert här ute på ön. Förutom att vara ute i naturen med Ghia har jag sett Transformers 3 i 3D och ätit en massa jordgubbar. Har bara 9 arbetsdagar kvar sen tar jag sommarlov och drar till östkusten!


Time out.

Den eviga berg-och-dalbaneturen måste ta slut, jag har fått nog! Så just nu har jag mycket jag behöver ta i tu med så jag kommer ta ett uppehåll från bloggandet tills det är löst. Kanske kommer det något inlägg då och då men jag tar en tillfällig time out från allt och lägger fokus på viktigare saker tills det är löst. Hur länge det blir vet jag som sagt inte men ni får ha en trevlig sommar tills vi hörs igen. Ta hand om er! Nu ska jag ut och leta efter pusselbiten.

Terese - over and out.


Totally lost.

Nu får det f-n vara nog för jag orkar inte med det här mer. Vad är det egentligen för fel på mig? Jag orkar inte med denna berg-och-dalbana av känslor längre. Snälla hjälp mig någon!

På väg hem.

Nu går jag hem i det härliga sommarkvälls vädret med en vacker solnedgång framför mig efter en underbar dag på jobbet. Åh va jag är glad att jag fick det här jobbet!


The missing piece.

Jag har länge haft en känsla av att det är något som saknas i mitt liv men jag kan bara inte sätta fingret på vad det är. En jobbig känsla som inte går att skaka av och som ständigt gör sig påmind. Undrar vad det är och hur lång tid det ska ta innan jag hittar det jag söker/kommer på vad det är. Känns som att jag verkligen borde försöka ta reda på det nu. Får snart ge mig ut på jakt efter den saknade pusselbiten.

Har ni haft den känslan någon gång?

My restless soul is back, again.

De senaste dagarna har "björnen" i mig vaknat till liv igen. Den gör det då och då och jag känner bara för att dra iväg på äventyr. Sticka härifrån och prova på ett helt nytt liv för ett litet tag. Jag sitter och tittar på resor jag vill göra, ställen jag vill besöka eller prova att bo på. Saker jag vill göra. Men det brukar sluta med att inget händer för det är alltid något som kommer emellan och hindrar mig. Åh va jag önskar att jag kunde följa min inre röst och våga ta steget igen. Det var nästan 6 år sedan jag sist följde det och snart klarar jag nog inte mer. Jag måste åka snart innan jag blir galen.

Just nu saknar jag att vakna upp till dessa vackra landskap i Australien
och bli mött av min underbara Spur på morgnarna.

RSS 2.0