Hmm...

Idag är en sån där jobbig dag när känslorna åker berg-och-dalbana och energin verkar vara i botten. Men jag känner mig ändå rastlös och vill ha en förändring NU! Jag är otålig som bara den och skulle kunna göra något drastiskt, men som sagt energin finns inte och det är kanske tur. Jag vill så mycket men orkar inget, idag känns det som att jag inte klarar något och att jag aldrig lär mig. GAH är så trött på berg-och-dalbanan och jag vill inte åke med mer men jag hittar inte plattån. Hjälp...

Back to reality.

Trots mycket ledighet i sommar tycker jag att sommaren har varit för kort. Mitt sista sommarlov är slut och i går slängdes jag tillbaka till verklighetens plugg, rutiner och mindre fritid. Igår var första dagen i skolan och efter ungefär en timme snurrade allt i mitt huvud, hur ska det här gå? Nu har vi tre uppgifter att fixa på tre dar och de känns överväldigande just nu då min hjärna fortfarande är inställd på sommarlov. Jag försöker men det går segt och stressen är redan tillbaka. Hoppas jag kommer in i det här FORT! Hade tänkt träna massor i veckan medans J är på affärsresa i Finland men min kropp ville annat och gav mig väldigt ont i halsen, tack för den.

Nej nu ska jag sluta klaga och ta med mig Ghia ut på en promenad för att rensa tankarna och samla ny energi.

A hand with roses.

Går hem från jobbet i vad som kan vara en av de sista varma sommarkvällarna då en kille cyklar förbi mig. Precis när han passerar sträcker han sig mot mig och kastar något över mig. Jag blir jätterädd, hoppar till och tänker många tankar på den korta tiden. Slänger händerna på huvudet och när jag tar mer dom håller jag i ROSBLAD! Killen hade kastat massor med rosblad på mig. Ska man ta det som en god sak? Det gör jag och hoppar på vagnen hem med ett leende. Det har varit en bra kväll!

Färg och jobb.

Efter många kasst fram och tillbaka har vi ÄNTLIGEN hittat en färg som vi tror att vi vill ha i vardagsrummet. Jag har köpt och provmålat en bit nu så får vi se hur det känns när det har torkat. Men det får jag se först ikväll för nu ska jag ta Ghia på en promenad innan jobbet. Jajamen jag ska jobba extra ikväll hos mina underbara gullungar! Är så härligt att ha ett extrajobb som jag trivs med. Kanske blir det lite mys i soffan framför True talent?

Ha en trevlig dag/kväll allesammans!

All good things must come to an end.

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar och det blir dags att återgå till vardagen. Jag har fixat och beställt all skollitteratur och nu ska jag försöka hinna med det jag inte hunnit tidigare i sommar. Den listan blev lång för jag har latat till mig ordentligt i sommar måste jag erkänna. Det kändes skönt att sätta igång med saker och trappa upp tempot lite så jag inte får en chock. Så nu är jag på g och har fått massor gjort. Men jag ska passa på att njuta också för det här är nog troligtvis mitt SISTA sommarlov.


Den (o)frivilliga golfaren.

Jag har länge tjatat på Johan att vi ska spela minigolf. Så trots att vi båda mådde lite dåligt åkte vi till Slottsskogen för att spela äventyrs-minigolf och jag var så glad. Den glädjen höll dessvärre bara i några banor då det visade sig att den frivilliga golfaren bytte roll med den ofrivilliga. Det som hände på banan stannar på banan men J vann omgången med god marginal, jobbigt när man är en så dålig förlorare som jag är. Men det var mysigt att komma iväg och göra något alla tre.

Brukar ni spela minigolf?

Gulliga Ghia står och hejjar på sin sura matte.


I've entered the djungel.

Jag är en sån där person som brukar vara några år efter alla andra med olika nyheter som exempelvis: blogg och facebook. Först nu kände jag att det var dags för mig att leta mig in i smartphone-djungeln och efter många turer fram och tillbaka har jag skaffat mig en HTC Desire S. Är väldigt smidigt att kunna kolla det mesta på telefonen och det som kommer användast mest är nog den efterlängtade Västtrafik-appen, haha.


Bridesmaids.

Idag var jag och Alex och såg Bridesmaids. Som väntat var det en rolig tjejfilm som bjöd på många hysteriska skratt och retade upp en till vansinne ibland. Gillar du tjejfilmer så rekommenderar jag att du ser den, men undvik att sitta på första raden som vi gjorde (inte frivilligt förstås).


Borta bra men hemma bäst!

Efter att ha varit på vägarna i 2 veckor parkerade vi äntligen bilen i Göteborg, nu är vi hemma! Det har varit två underbara veckor med familjerna, släkt och vänner. Det har varit en ganska händelserik tid som innehållit mycket av det jag tycker hör sommaren till. Jag är mycket nöjd med vår roadtrip men det är otroligt skönt att vara hemma igen: borta bra men hemma bäst. Ska fundera ut något roligt sätt att uppdatera er på vad som hänt men det får vänta för nu ska jag bara slappa och ta igen den sömn jag inte fick i natt pga ovädret.

Fortsättning följer...

Campingliv.

Trött efter dagens händelser sitter jag nu i husvagnen vid agilityplanerna på Ystads Brukshundklubb tillsammans med sambon, pappa, hans fru och 6 hundar och lyssnar till smattret av regnet mot dess tak. Det är något speciellt med det ljudet och för mig tillhör det sommaren. Nu ska jag återgå till min nyfunna vän Törnfåglarna och fortsätta njuta av sommaren.

RSS 2.0