Trevlig hundpromenad.

Var en trevlig dag på jobbet idag med en massa skratt och trams som vanligt. Härliga arbetskamrater man har, tur att man jobbar där man gör.

Hade en extrem huvudvärk när jag skulle gå hem dock och det är inte vidare, men efter middagen så var det mesta borta i alla fall.

Sen skulle jag ut med hundarna en kortis så att jag hann kolla på Bodyguard som jag inte sett på sjukt många år. Men det slutade med att jag hamnade i Geneta och fick jättetrevligt sällskap på promenaden. =) Klart mycket bätter än att sitta hemma och kolla på Bodyguard helt ensam. Får kolla på den imorgon efter att jag tränat med min jobbarkompis istället.

Dags att göra sig i ordning för att sova, tänkte hinna sova några timmar innan man ska upp strax efter 5 imorgon.
Sov gott allihopa.Livet är för kort för att slösas bort på saker som får dig att må dåligt.

Riktigt bra musik och en trevlig slappar dag.

I fredags var Tobbe här och vi umgicks, drack lite gott och kollade på tv. En skön och avslappnad kväll som är behövlig efter en förmiddagsvecka.

I lördags fick vi stressa då jag och min syster Madde skulle upp till Farsta och kolla när hennes killes band skulle delta i musiktävlingen Musik Direkt. Syrran trodde närmligen att vi skulle få skjuts upp och jag hade glömt berätta att vi var tvungna att åka kommunalt så hon segade. Sen fick vi stressa vill jag lova. Blev så stressigt att jag glömde min mobil och att sätta på mig linserna så det var ju inte så lyckat, men det gick iaf.

Väl uppe i Farsta där tävlingen hölls gick det jättebra. Många av banden, ja nästan alla faktiskt, var riktigt bra och det var hur kul som helst att vara där. Det enda negativa var att ljudet var så högt att man hade svårt att höra sångarna ibland och man fick lite ont i huvudet.

Syrrans killes band var riktigt bra och det här var ju ändå deras första spelning. De hade speciellt en låt som jag verkligen tyckte var bra. Man skulle kunna tro att den fanns att köpa på singel. Jonny, syrrans kille, var grym på sin gitarr! Har bara hört honom spela på våran gitarr här hemma innan. När han körde sitt solo blev man så himla imponerad! Var stolt över att känna honom.

Vi kom inte hem förrän vid 19-tiden och då var vi så otroligt trötta. Det slutade med att jag satt och kollade på "Win a date with Tad Hamilton" som gick på tv och sen gick jag och lade mig.

RSS 2.0