You know I won't hold you back now.

If I had another chance tonight

I'd try to tell you that the things we had were right

Time can't erase the love we shared

But it gives me time to realize just how much you cared


Now you're gone, I'm really not the same,

I guess I have myself to blame

Time can't erase the things we said

But it gives me time to realize that you're the one instead


You know I won't hold you back now

The love we had just can't be found

You know I can't hold you back now


Now that I'm alone it gives me time to think about the years that you were mine

Time can erase the love we shared

But it gives me time to realize just how much you cared


You know I won't hold you back now

The love we had just can't be found

You know I can't hold you back now


En dag tidigare! =)

Pratade med tjejen som har min blivande lägenhet nu och jag kommer att få den redan den 7:e! Bara en dag tidigare jag vet, men det blir perfekt. Då kan jag flytta hela fredagskvällen, slutar 17.50 men ska se om jag kan flexa 1 timme, så hinner vi fixa med det mesta den kvällen. Sen handlar jag och fixar lite smått på lördag förmiddag, så blir det inte lika stressigt att hinna till Tess och Johannas avskedsfest senare den kvällen.!

Var bara det jag ville säga för jag blev så glad! =) Dags för kvälls mackan och sen blir det Scrubs innan man ska sussa. Imorgon ska jag skriva på kontraktet och luncha med Zandra. Ska bli jätteroligt.

God natt allihopa.

Vilken start man fick.....

Vilken morgon! Vaknade halv 9 och fick panik. Jag trodde nämligen att jag jobbade förmiddag och försovigt mig 3½ timmar. Visste att jag kollat på klockan vid 8 och somnat om för att jag trodde att det var helg. Var tvungen att kolla i kalendern och insåg att det var tisdag. Sen gick det upp för mig at jag jobbar eftermiddag. Vilken start på dagen.

Har gått och blivit mörkhårig nu förresten. Fick ett ryck i söndagskväll och insåg att jag inte passar som blondin, såg så livlös ut. Så trots att jag sagt att jag ska låta håret växa ut tills sin naturliga hårfärg så åkte vi och köpte hårfärg. Syrran blev blondare och har nu i princip sin riktiga hårfärg, blev jättefint.

Men mitt hår blev alldeles för mörkt! Fick en chock. Blev inte alls den färg jag hoppats på, gillar det inte. Men alla andra tyckte att det var fint, alltid någon tröst. Men det var bara toning så det blir snart ljusare. Jag gillar det säkert sen. Men ja ser inte lika tråkig ut iaf, brunett ska jag nog vara.

Nej jag ska väl packa väskan inför gymmet. Har börjat trappa upp på träningen igen efter semestern. Känner mig så duktig men ännu rätt omotiverad.

Take care mates.

Äntligen ska fågeln lämna sitt trygga bo...

Har inte varit så aktiv här inne på ett tag. Så är det ibland. Har hänt en hel del.

Men jag har roliga nyheter! Jag ska äntligen ta det stora klivet och lämna mitt bo och flyga ut i den stora världen. Ska få mitt alldeles egna lilla krypin om mindre än 3 veckor!! Det är en 1:a på 32 kvm i huset bredvid det jag bor i nu så det blir ingen lång flytt. Men det är alltid något. Kan knappt vänta tills dess! Att få något jag kan kalla mitt eget.

Har köpt alla möbler jag behöver och tror att jag har ganska mycket av det jag behöver i början i alla fall. Jag kommer att se vad som behövs när jag väl är på plats. Det är så mycket jag vill köpa men jag vet att jag inte bör köpa så mycket förrän jag är på plats, men tro mig det har varit svårt att motstå.

Allt är i princip packat och klart, är bara de nödvändigaste sakerna som inte är nedpackade. Tur att jag jag jobbar eftermiddag nästa vecka för då känns det som om tiden går fortare. Varför ska tiden alltid gå så himla sakta när man ser fram emot något?


RSS 2.0