All I want for christmas....

Julen är för många glädjens tid och spenderas med nära och kära. Men detta inlägg tillägnar jag dem som inte har den turen. Till alla människor som kommer att spendera julen ensamma, utan sina nära och kära medan de hör och ser andras lycka runt omkring sig. Till alla människor som känner att ingen bryr sig om dem. Till alla människor som måste välja mellan julklappar eller mat. Till alla människor som inte har något hem. Till alla människor som lever med missbruk, med hårda ord och hårda slag. Till alla människor som nyligen mist någon som stod dem nära. Till alla människor som kämpar för sina liv och till deras anhöriga som hjälplöst väntar och hoppas att allt ska lösa sig. Detta inlägg är till dem/er! Jag skänker er alla en tanke och önskar att ni ska få det bättre snart!

Jag tänker extra mycket på ER mina kära och hoppas att allt blir bra igen. Det är min högsta önskan...

En spännande vår väntar!

Det är fortfarande fullt upp om dagarna och en hel del planering inför sista terminen i vår. Jag kan knappt fatta att det är drygt 2,5 år sedan jag tog mitt pick och pack och lämnade Södertälje för att uppfylla min dröm om att flytta till Göteborg, blev sambo, började läsa till arbetsterapeut på Göteborgs Universitet och skaffade hund. Tiden bara flyger förbi. Det är läskigt men även så spännande!

 

Sista terminen kommer att bli hektisk men väldigt spännande och händelserik. Hundmänniska som jag är kommer jag tillsammans med en klasskompis att skriva min C-uppsats om hur amerikanska arbetsterapeuter använder sig av hundar i sin "behandling". Vi verkar redan ha fått ihop tillräckligt många som vill ställa upp på intervjuer, det ska bli så himla spännande att höra hur de arbetar.


När uppsatsen är redovisad och klar väntar ett riktigt äventyr. Jag kommer nämligen att göra min sista praktik på en särskola och på ett barnsjukhus i Cardiff i Wales under 6 veckor mellan april-juni! Lyckan är total!!


 


RSS 2.0