Agilitykurs på klubben.

Idag var man på hälsokontroll och det gick jättebra. Inget fel på mig än så länge i alla fall. :) Satt och pratade en massa med sköterskan som var jättetrevlig.

Sen har jag varit i Nykvarn och haft en agilitykurs på klubben. Kursarna är så duktiga. Man kan inte tro att det var deras 3:e gång. Det är faktiskt riktigt roligt att hålla kurser, helt min grej har jag insett. Har hjälpt mamma med hennes valpkurs några gånger förr och det var hur roligt som helst! Man kanske skulle bli lärare? Hehe..
Är så roligt att se deras framgångar och när dom lyssnar på en och faktiskt tar åt sig.

Har en tjej i gruppen som bara är 14 år och hon är riktigt duktig. Positiv och glad inställning. Det är härligt med såna människor. Fler borde vara så.

Så imorgon är det äntligen fredag. Det ska firas med en lugn hemmakväll framför en film i myskläder. Har inte tagit det lugnt på helgerna sen jag kom hem till Sverige för 2½ månder sen så ska bli skönt!

Nej snart är det Idol och sen ska man ta och tänka på refrängen. Är ju en arbetsdag imorgon också.
God natt.

Sightsing i centrum.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Varit som vanligt på jobbet. Fick tid till en hälsoundersökning imorgon. Måste kolla så att jag är fit-for-fight när jag ska börja på nya jobbet.

När jag skulle åka hem lämnade jag av min jobbarkompis på stan och det var ju som en hel minicirkus!  *haha* Jaja sånt e livet, roligt hade man iaf. Hon är en härlig tjej. Sen åkte omkring på sightsing och lite annat när man ändå var nere i röran och härjade. Fick ju se lite ögongodis så man ska ju inte klaga i alla fall. :)

Fixat med pappas present men har bestämt mig för att åka upp till IKEA på lördag och fixa det då istället. Önska mig lycka till! Tror att det kan behövas om man säger så. Får bara hoppas att alla får lön den 25 och att all Astra personal bestämt sig för att hitta på något annat just när jag är där. Man får ju leva på hoppet.

Nej nu är jag hungrig. Dags för lite pannkakor tror jag.

Underbar accent! Världen är bra liten.

Det är sjukt att man kan känna så av att höra någon prata. Men den där engelska accenten får mig nästan att bli tokig!
Den är så underbar, jag blir helt betagen. Vill bara höra mer av den, vill aldrig att dom ska sluta prata. Är i sjunde himlen när dom pratar med varandra där vid fikabordet på rasterna. Måste nog ringa Mike så att jag får höra den där accenten i massor.

Jag vet nog vad ni tänker: Hon är tokig! Men tyck det då för jag blir helt galen av att höra den där underbart sexiga accenten. Jag som inte gillat brittiska accenter förut men sen jag reste runt med Mike i Australien så är jag fullständigt galen i den!
Skulle kunna skriva om det här i evigheter men får hålla det inom mig.

Sen precis innan jag skulle gå hem för dagen så satt vi och pratade (inte med engelskmännen) och kom in på fallskärmshoppning. Tjejen bredvid mig hade hoppat.
Det visade sig att hon hoppat i Nya Zeeland i samma stad som mig men bara 3 månader tidigare än mig! Hon hade dessutom varit i Australien samtidigt som mig och på samma ställen, dock inte vid samma tidpunkter. Snacka om att världen är bra liten ibland.

Vill bara passa på att gratulera pappa som fyller år idag. Grattis pappa!!


God natt och sov gott alla. Det ska nämligen jag göra (efter Idol förstås).

Nytt jobb och nercabbat!!

Idag fick jag ett väldigt trevligt samtal. Dom ringde nämligen och sa att jag fått tjänsten jag sökt på AstraZeneca så jag börjar nu den 2 oktober!
Det är ett vikariat på 6 månader och jag kommer att jobba som processoperatör, låter nästan lite proffsigt tycker jag. :) Så det ska bli skönt att få göra något annat än att städa nu ett tag och sen får jag nära till jobbet.
Bor nämligen bara 15 minuters gångavstånd ifrån byggnaden jag ska jobba i så det är ju perfekt. Jag som är morgontrött. :)

Annars har jag inte gjort nått speciellt förutom att jag åkte nercabbat hem från jobbet idag! Är så härligt att glida omkringi den bilen. Man måste ju passa på medans vädret tillåter en.

Nej nu ska jag sluta. Ska fixa lite här hemma och sen kommer mina hundar som jag ska passa. Blir roligt med lite sällskap.

Misslyckad utekväll.

Igår skulle jag ha varit på fest och sedan gått ut i Södertälje men det gick inge vidare.

Jag, Malin och Zandra skulle först äta nere på stan innan vi åkte ut till Nykvarn där festen skulle vara. Dom bestämde sig för Medusa som serverar grekisk mat och sägs vara bra.

När jag kommit dit efter att ha gått ca 20 minuter i mina högklackade stövlar så får jag höra att dom är dyra där. Men vi orkade inte gå till ett nytt ställe så vi stannade.

Bsetällde in våran mat men det tog 20 minuter efter att dom fått sin mat innan jag fick min och min drink blev fel och den fick jag också vänta på. Servicen var inge bra och vi var lagom glada när vi hade betalat den dyra maten. Vi var redo att vara lite otrevliga.

Då kommer en trevlig servitör och pratade med oss så då kunde vi bara inte vara otrevliga. Men men vi sa iaf att vi tyckete att det var dåligt att jag fått vänta så länge.

Eftersom att vi fått vänta så länge så var det ingen ide att åka till Nykvarn så vi bestämde oss att åka till Stockholm och gå ut med Malins kille och hans kompisar. Vi åkte bara hem till mig först och tog en vinare innan vi åkte in till stan. Stod och väntade ett bra tag på bussen och det var ju inte direkt varmt och skönt ute längre om man säger så.

Men vi blev inte kvar så länge i stan då dom stängde 1 timme efter att vi kommit till Söderhof och vi orkade inte gå vidare så jag och Zandra åkte hem till mig och sov.

Men jag hade trevligt sällskap i alla fall och innan på dagen hade jag varit nere i centrum och köpt nya byxor och en tröja så man ska inte klaga ändå.

Dags att gå och fixa lite i lägenheten nu.

RSS 2.0