Vad som händer och fötter i mitt liv.

Tiden bara flyger förbi och det är fullt upp om dagarna och på kvällarna är jag helt slut! Har redan genomfört tre veckor(av fyra) på praktiken och det har varit intensivt men mycket lärorikt. Har äntligen vågat ta hand om en patient helt på egen hand och det gick mycket bättre än jag trodde, bra jobbat av mig själv!

Kör en snabb uppdatering på vad som hänt iaf:
Jag har gått och blivit vuxen = jag har fyllt 25 år! Det har firats uppe i Södertälje, i Småland och när jag ändå håller på så tänkte jag fira lite i Göteborg också för man blir ju bara 25 år en gång i livet. Visserligen är det så med alla andra åldrar ifs men 25 är speciellt, ett kvarts sekel det ni.

Jag har även tackat nej till den praktikplats jag blev erbjuden i Cardiff då jag insåg att jag hellre ville ha en chans att få vara inom barnhabilitering eller annan verksamhet med barn. De chanserna var minimala i Wales så det får bli Sverige för mig till våren. Wales finns ju förhoppningvis kvar länge till.

Har varit hundlös i en hel vecka och det känns väldigt tomt utan min lilla hårboll. Hon blev kvar i Småland hos Js föräldrar och kommer tillbaka till oss om en vecka igen. Hon stormtrivs på landet så det känns skönt.

Det var väl allt i korta drag. Nu tänkte jag ta hand om mig själv så det blir hemma spa, myspys.


Ha en trevlig kväll!

It's time to find a good balance.

Efter tre intensiva veckor och ännu fler utan mitt favorit pass är det äntligen dags: Jag ska träna Bodybalance! Har verkligen saknat det. Sen blir det shopping och sushi med J och G. Vad kvällen bjuder på är ännu oklart.

Ha en underbar dag.

It's a crazy time.

Hade en kanonhelg hemma hos mor med mina nära och kära! Många minnen och känslor kom upp som vanligt när jag är där uppe. Berättar mer om det senare för nu är jag helt slut. Fullt ös hela helgen och igår började praktiken så mitt huvud är mos just nu och Mr. Headache har kommit på ovälkommet besök. Dessutom börjar det hända grejer med Cardiff och deras koordinator ringde mig idag om en plats(!). Imorgon ska jag möta tjejerna från Cardiff efter praktiken så det ska bli grymt spännande.

Som ni märker är det fullt ös just nu och jag försöker undvika internet och vila upp mig för att orka. Kände att jag ville visa att jag överlevde helgen.


Take care!

I'm going "home".

Jajamen imorgon ska jag och Ghia sätta oss på tåget mot Södertälje Syd och min kära mor! Det kommer att bli en helg med nära och kära då jag ska fira att jag snart ska fylla 25. Det kommer att bli en fullspäckad helg men jag ser verkligen fram emot den. På stationen ska vi mötas upp av mormor och hennes sambo där vi ska spendera första kvällen. Jag har inte sovit över där på flera år (eftersom att vi bodde så nära varandra tidigare) så det ska bli mysigt.

Men nu ska jag fixa det sista med skolan och packningen, vi hörs senare.Ps. Skolan, utlandspraktik och en massa annat tar upp den mesta av min tid just nu därav den dåliga uppdateringen.

Have a little patience with me, please.

RSS 2.0