Vemdalen imorgon!

Idag mår jag verkligen skit. Blev lite för mycket för mig går kväll.

Men vi hade i alla fall jättetrevligt! Fick träffa Malin och Anna igen, det var ett tag sen. Blev även lite Sing star och jag och Zandra slog killarna i båda turneringarna! Sen var det dags att åka hem, var så sjukt trött. Blir lätt det den veckan man börjar 6, är helst slut på fredagkvällen.

Ska få vila upp mig snart för imorgon bär det av till Vemdalen för en veckas skidsemester med ett gäng skåningar. Ska bli så himla roligt! Ska ju dessutom få träffa Per igen, har ju inte träffat honom sen Airlie Beach, Australien, i juni. Intressant och se hur hans kompisar är också. Det kommer att bli en kanon vecka!

Nej nu ska jag sega vidare och packa klart. Ha en underbar nästa vecka, för det ska jag!I'm too shy to ask and I'm too proud to lose, but sooner or later I've got to choose.
But if I let you go I will never know how my life would be holding you close to me.
Nobody knows it I hide it inside. I keep on searching but I can't find the currage to show
and to letting you know, that I've never felt this much love before.

Entusiastiska laxar och sushi för gravida.

Slappat ända sen jag slutade jobbet efter en lyckad dag. Gick till Zandra efter att jag mött två personer med shelties på vägen dit. Pratade väl med dom i ca 10-15 minuter om hundar och allt som har med det att göra. Jättetrevlig kvinna. Det komiska var att jag såg att den ena av hennes hundar såg ut att ha samma pappa som syrrans hund och det var han. Snacka om att vara proffs. Haha

Gick värsta omvägen dit för jag tänkte lite, nej okej, mycket fel. Så det tog nästan dubbelt så lång tid kändes det som. Höll ju på att svettas ihjäl i min varma jacka innan jag var framme. Aldrig mer!

Fikade sen med Zandra och hennes mor som var på besök och sen lekte jag lite med deras hund. Drog hem och käkade och åkte tillbaka sen för att kolla på film.

Blev Björnbröder som är så himlans bra! :) Men vi snackade massor för vi har ju redan sett den och jag fick höra lite inside information. Alltid trevligt. Christoffer den lilla tråkmånsen ville inte kolla med oss. Vem vill inte kolla på Björnbröder.? Den är så klockren. Med dom helknasiga älgarna Tuck och Rutt som bara är för härliga. Vi spådde våra totems också så vi är numera laxar, entusiastiska laxar till och med. Haha.

Har gjort planer inför helgens fest och det kommer bli askul! Funderar på att gå ut och käka sushi innan vi drar igång. Eller ja, sushi för gravida då. :)


Björnböder

Min stora kärlek. Varför vara perfekt i ett sjukt samhälle.?

Efter Melodifestivalen igår så tittade vi på "Min stora kärlek", som jag visserligen sett en gång förrut. Men den är riktigt bra och den fick mig verkligen att tänka om ännu mer än vad jag redan gör. Det är pinsamt hur ytliga vi människor har blivit numera. Man skäms ju!

Visst måste jag erkänna att jag också kan vara litye ytlig ibland, det är vi nog alla till och från. Men jag vet vissa som vägrar att umgås med en person för att denne inte klär sig "rätt", eller för att peronen i fråga kanske råkar vara lite smårund. Vad spelar det förr roll om personen har en större mage än du? Gör det personen till en sämre människa för det? Kan man inte svaret på det så kan jag bara tycka synd om dem.

Visst kan det vara svårt att våga stå på sig och säga vad man tycker i ett samhälle där allt ska vara vad media kallar "perfekt". Är man inte det så måste det ju vara något fel på en, ellerhur? Då är man misslyckad helt plötsligt. Det är ju helt sjukt!!

Vi borde verkligen se mer till människors inre än yttre och leva mer som vi vill. Istället för att leva som vi tror att andra vill/tycker att vi ska leva. Det är ju ändå våra liv och vi ska leva dom som vi vill, vad alla andra tycker och tänker är väl deras problem.?

Jag har insett det mer och mer och det är verkligen så det oftast är. Det ska vara finaste huset, finaste bilen, den perfekta familjen, man ska bo i de finaste området, ha de nyaste och finaste kläderna, respektiva prylarna. Har man inte det så är man i princip en förlorare! Hur sjukt är inte det?? Men det är oftast dem som mår sämst när man stänger igen dörren.

Varför ska man behöva leva upp till alla dessa saker för att bli accepterad i detta samhälle? Varför vara så-kallad-perfekt i ett samhälle som är helt sjukt!?

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här för det gör mig så upprörd ibland men jag får lägga ner nu. Är så otroligt trött.En annan sak som hände när jag tittade på filmen var att mina tankar började flyga iväg till ett annat ställe ganska så långt härifrån. Kom att inse en sak som jag länge vetat om men som jag inte riktigt velat, eller vill, erkänna för mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken för det skrämmer mig väldigt mycket. Jag vet vad jag borde göra men jag blir så fruktansvärt rädd.

Jag får ta en dag itaget och se hur det går. Måste komma underfund med hur jag ska göra. Men jag borde kanske göra något åt det snart. Det löser sig alltid på något sätt brukar man ju säga, ellerhur.?

Melodifestivalen fick ärliga segrare...

Har gjort något jag inte gjort på evigheter nu känns det som. Jag har varit hemma en lördagkväll och tagit det lugnt(!). Det behövdes nog för jag är helslut nu.

Helt rätt låtar gick vidare till den stora finalen av Melodifestivalen ikväll. Ska bli jätteroligt att se dom live(!) på genrepet som jag, syrran och pappa ska gå och se. Ser verkligen fram emot det, för ja jag är en av dem som gillar schlager och melodifestivaler, klandra mig bara men så är det!

Men jag tycker att de borde skriva sina låtar själva som barnen får göra i Lilla Melodifestivalen, dom är egentligen bättre än de "stora stjärnorna". Hmm låter lite som att jag går emot mig själv men det väger lite där. Ska inte gå in för mycket i detaljer som jag brukar kunna göra. Jag tror att jag tänker för mycket ibland. Hur som helst...

Låten som Marie, skolfröken, sjöng fick mig verkligen att rysa. Jag vet inte var det var men trots hennes svengelska som kom upp ibland så gillade jag den skarpt. Att någon vanlig person kunde komma upp på scenen och vara så ärlig som hon kändes var gjorde mig så glad. Det var ingen cassanova som trodde att hon ägde allt som kom in där. Utan en helt vanlig människa som du och jag som hade en dröm om att få stå på den scenen och sjunga sin låt!

The Arks låt var också härlig och Olas kläder var ju tokiga och jag kunde inte hålla mig för skratt. Men han är så egen och det gillar jag skarpt. Härligt att det finns folk som vågar vara sig själva, vågar vara annorlunda! Dom kommer att komma väldigt bra till i finalen, dom kommer att slåss om segern helt klart.

Lite tidsfördriv

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan
[X] Jag gör nästan alltid mina läxor
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[X] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.(what?)
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[X] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har varit i ett casino.
[X] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.
[X] Jag har druckit hembränt.

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[X] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[X] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har planer för framtiden.

RSS 2.0