Sats here I come!

7 veckor utan träning pga sjukdom har lett till riktigt frustration vill jag lova. Men nu är det äntligen dags att börja träna igen! Det är streetdance ikväll men jag tänkte börja med ett lugnare pass konditionsmässigt så om några minuter ska jag ta mig till Sats Kungsgatan för ett pass med yoga. Jag har aldrig tränat för instruktören innan men salen är så härlig och harmonsik så det går säkert bra. Men jag ska ta det lugnt för jag har inte lust att bli sjuk igen är trött på det.

Ha en trevlig kväll!

Bilden är lånad från Sandra Granath.


Pluggdag.

Är trött på att försöka leta efter vart jag har läst allt, det gör mig galen! Jag tar med mig Ghia upp på Ramberget och rensar tankarna istället.

Reflektera mera.

Det blev en promenad på Ramberget och stundtals blåste det så mycket att det kändes som att vi skulle blåsa omkull. Sen kom regnet, men trots det är jag jättenöjd med promenaden och jag har samlat mina tankar en hel del. Promenader är för mig livsnödvändiga för hälsan men även som tid för reflektion, något som vi borde göra oftare i dagens stressiga samhälle. När uppsatsen är färdig ska jag dela med mig om mycket av det jag lärt mig under denna kurs, så håll utkik.

 

Mitt första tips till dig är att ta på ett par promenadskor och bege dig ut på en promenad där du försöker reflektera över din dag, vad som hänt och hur du har mått. Hur känns det?

 

Gammal bild av Ghia uppe på Ramberget.


Rensa tankarna på hundpromenader.

Efter timmar av studier och skrivande på examinationsuppgiften om hundpromenader insåg jag precis att jag borde ta en för att samla tankarna och få frisk luft. Beger mig ut i de ruggiga Göteborgs-vädret med Ghia, här ska rensas bland tankarna.

Göteborgsvarvet sett från Slottsskogen.

Gårdagen i Slottskogen vart en underbar dag med goa vänner, grillning, 10-tusentals "galna" löpare och vissa av dem gav oss många skratt. Bland dessa löpare fanns bland annat en gris, en geting, en viking och en sumobrottare. De som imponerade mig mest var de äldre deltagarna som sprang förbi oss och man kände sig ganska så lat där man satt och tittade. Men jag har problem med mina benhinnor som gör att jag faktiskt inte bör springa. Dessutom hittade Ghia två kompisar av samma ras och till och med en av samma färg. =)


Först ut var kenyanerna

 

 
De sprang för en god sak, en stor eloge till er alla.


Grillmästarna fixade maten.


Efter några timmar var vi alla väldigt hungriga.


Sen grillade vi marsmallows, mums.


Farbror-bus kom på besök.
(Ironisk skylt på en polisbil)
Vår egen fantomen sprang också, vid sidan av.

Salsa på Tranquilo.

Nu är jag hemma efter en grym kväll på Tranquilo med Alex och några vänner. Jag lyckades hitta en salsa-danslärare som lärde mig några grunder inom salsan och han dansade som en gud. Jag tror aldrig att jag har dansat med någon bättre dansare, jag är helt såld. Jag måste dansa mera, jag är kär!


Slottsskogen nästa.

Väskan är packad, maten är inhandlad och snart åker vi till Slottsskogen för att kolla på alla galningar som ska springa Göteborgsvarvet, grilla och umgås med vänner. Ser fram emot en härlig dag.

Ha en trevlig lördag!

Ny design!

Efter många turer fram och tillbaka har jag äntligen lyckats få till en ny header och design som jag är rätt nöjd med. Nu när jag ser den nya känns den gamla ganska tråkigt.

Vad tycker ni?


Mina sommarplaner.

I veckan fick jag äntligen mitt sommarschema och jag blev faktsikt lite besviken, jag jobbar för lite + hela midsommarhelgen! Efter att ha surat ett tag insåg jag att jag får väldigt mycket tid att TRÄNA (om jag kan bli frisk någon gång vill säga), fixa med lägenheten, massera folk och umgås med vännerna. Får hoppas att jag får extrapass och göra det bästa av tiden. Men nu ser jag det på ett annat sätt: Det är sista sommaren som jag kommer att kunna vara ledig så länge på många år så då kanske inte 6,5 veckor sommarlov är så dumt ändå? Pengar är ju inte allt.

Sen kanske det blir en sista-minuten(!) med min kära vän, who knows? Den här sommaren ska bli min no matter what!

Bland det vackraste jag sett.

Jag har nyss sett en av de vackraste sakerna i hela mitt liv! Tårarna kom och lyckan var total, jag kan inte sluta le. Tänk att någonting kan vara så vackert. Jag kan tyvärr inte avslöja vad det är ännu men det kommer nog så småningom.

Färdig.

Nu är jag äntligen färdig med sammanställningen av båda kapitlerna och jag är klar med veckans måsten i skolan. Sen vet ju alla ni som pluggar att det alltid finns saker att göra men det var mina mål för veckan, orkar jag mer blir det som en bonus. Nu ska jag ta och rensa någonstans i lägenheten för jag fick ett sånt där konstigt ryck som jag får ibland och det är bäst att ytnyttja dem.

Här ska rensas!

Där satt den!

Igår hade jag en väldigt produktiv dag och gjorde saker jag normalt sett inte brukar göra. Jag känner att jag har vuxit med de val jag gjorde och det känns så bra! Det var inga stora saker egentligen men för mig var det stort. Pluggade bara 9-16 och hann med mer än vad jag brukar göra. Har läst igenom hälften av litteraturen och sammanställt den och sen började jag på min examinationsuppgift(!) =)

Nu ska jag försöka få till en lika produktiv dag så inget internet på ett tag, här ska läsas!


Solved!

Nu har jag äntligen lyckats fixa till design-felet och sidan ser ut som den ska igen, skam den som ger sig. Nu ska jag återgå till VM-finalen som tyvärr har vänt åt helt fel håll. Heja Sverige!!

Problem's almost solved.

Strulet med designen som jag har haft på sidan är nästan löst nu! =) Det ser fortfarande lite knasigt ut men nu är det såå mycket bättre. Får fixa till det en annan dag för nu ska jag göra mig iordning inför kvällens middag och Eurovision-kväll.

Ha en trevlig kväll!

Mamma på besök.

Igår kom min kära mor på besök och vi var ute och middag på en mysig restaurang på Olivedalsgatan. Minns inte vad den hette med en var någon grill och vi var proppmätta när vi begav oss hem. Det var fullt hus med 5 hundar hemma och det vart rätt trångt i sängen vill jag lova. ;) Idag var vi ute på långpromenad med hundarna i Slätta damm och njöt av det fina vädret och den vackra naturen! Önskar att jag kunde träffa mamma oftare men det är svårt när hon bor 45 mil härifrån. Nu har hon åkt men i sommar åker jag upp igen.

 

Det är något speciellt med mammor!

På morgonpromenad med hundarna.

dsc00089 (MMS)

Trassliga koppel är redan ett faktum.


Karlskrona.

Här kommer några bilder från valborgshelgen nere i Karlskrona.

 

Full fart framåt!

 

Pappa och J tog en tur i Cadillacen

 

Blickar ut över delar av Karlskronas skärgård

 

Trots eldningsförbudet gjorde vi en egen liten majbrasa.
(Vi såg till att den verkligen var släckt innan vi gick därifrån)


Lite ögongodis.

Det blir sällan som man har tänkt sig och idag har varit en sån dag. Så pga en massa strul idag så har jag inte alls hunnit med allt jag planerat = ingen uppdatering från tidigare veckor. Den kommer så fort jag får tid. Men för att ni ska få något nytt att titta på lägger jag upp en bild på vackraste Ghia från en skogspromenad hos pappa på Valborgsmässoafton.

 

Hon är så söt att jag inte kan se mig mätt på henne.

Nu får det vara nog!

Det är f-n inte rättvist! När ska dina motgångar sluta att ständigt dyka upp? Just nu är jag så jävla förbannad och ledsen på alla dessa inkompetenta människor och kan inte förstå att det är så här år 2011. Jag finner inga ord som kan beskriva alla dessa känslor som kokar inombords just nu. Jag vet ärligt talat inte om jag någonsin varit så här förbannad under mina 24 år!

Nu får det fan vara nog!

Det kommer mera.

Det har varit fullt upp och många känslor de senaste veckorna så bloggen har som ni märker lagts på is. Imorgon ska jag plugga hemma så jag tänkte försöka uppdatera er lite iaf. Så ha tålamod med mig.

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0