Friends forever!

Den här dagen har varit blandad. Men mestadels kanon!

Fick sovmorgon imorse och började klockan 7(!), jippi. Hade utbildning fram till lunch och den var jättelyckad. Fick dessutom hjälpa till att utbilda de andra eftersom att jag redan kunde vissa delar väldigt bra. *stolt*

Men precis innan vi skulle gå på lunch fick jag så extremt ont i magen, började kallsvettas och blev svag i kroppen. Jag vet anledning och hur det blir bättre igen så det var bara att gå hem, ta en tablett och lägga mig i sängen i 2 timmar. Det var första gången jag gick hem från jobbet på de sex månader som jag jobbat där.

Sen blev det bra igen och jag åkte ner på stan och fikade med Malin och Sanna, mina bästa vänner som jag kännt sen jag var 4 resektive 6 år. Handlade lite underkläder och annat smått. Sen gick vi ner till Maren med glass och sushi och snackade lite skit i den underbara vårsolen!

Är så himla trevligt att träffa dem, synd bara att det inte blir så ofta och att våran andra kompis inte kunde komma. Vi fyra umgicks nämligen jämt när vi gick i 7:an-8:an! Underbara tider som man saknar väldigt mycket. Då man inte hade så stora bekymmer och allt var mycket enklare.

Ikväll blir det lugnt. Tobbe kommer över och det blir en slapparkväll vilket behövs efter en tidig vecka. Blir nog att man kollar på någon film och snackar lite skit. Alltid trevligt att umgås med honom.

Imorgon däremot så blir det musiktävling uppe i Farsta där syrrans kille ska spela med sitt band. Det ska bli riktigt roligt!

Därefter ska jag umgås lite med Zandra. Men vad vi hittar på vet vi inte riktigt än, blir en surprise!

Nu är det dags att dra sig från datorn. Ha en trevlig helg för det tänker jag ha. =)As we go on we remember all the times we had together.
And as our life change come whatever, we will still be friends forever!

Helg, glatt humör, gymmet och Tyresö.

Nu är det äntligen helg efter att ha massat sig upp till jobbet klockan 6 i hela sex dagar i rad, jag som avskyr tidiga mornar. Men humöret har varit på topp hela veckan och alla går och frågar mig vad som har hänt. Visserligen är jag alltid glad på jobbet men jag har varit extra glad den här veckan. =)

Fick gå ut och luncha med mina favoritgrabbar idag så jag var jätteglad! Dessutom var det kannongod mat som jag dessvärre inte tålde, men ibland måste man offra sig. Tro mig jag fick känna av det senare under dagen.

Efter jobbet gick jag till gymmet och tränade med två av mina jobbarkompisar. Det behövs verkligen kan man säga, har legat på latsidan och efter deras tjat så bestämde jag mig att nu var det dags. Men har ju lyckats vara skadad hela tiden, hmm.
Min handled är fortfarande inte bra sen jag var i Vemdalen vecka 8 så det är nog dags att prata med min snurriga läkare.

Nu har jag varit och hämtat mitt körkort och Visa så nu är det lugnt igen. Fick dessutom träffa en väldigt trevlig person även om det bara var 10-15 minuter, men det var det värt. =)

På vägen upp till Västberga såg jag att en olycka hade inträffat på E4/E20 södergående så på hemvägen var man lite smart och tog gamla vägen, man vill juinte köa hela fredagen direkt. Men det såg ut som att det inte blivit någon personskada men huven såg inge vidare ut. Hoppas det gick bra för dem i bilen.

Har en liten nostalgikväll just nu och lyssnar på gamla låtar som jag inte hört på evigheter, så underbart! Blir en lugn kväll ikväll. Imorgon blir det Tyresö för hela slanten då jag ska upp till Malin och Eddie. Det ser jag verkligen fram emot, dom är bara för goa!

Att jag aldrig kan fatta mig kort, jag fattar inte. Något jag måste träna på i fortsättningen.

God natt på er alla och ha en trevlig kväll!

Vårkänslor och lycka...

Imorse var en av de underbaraste morgornarna på jag vet inte hur länge!
Att vakna upp med ett leende på läpparna fast jag glömt ställa klockan på ringning. Det var varmt ute och jag slängde på mig min nya fina vårjacka som jag och syrran köpte i lördags och gick mot jobbet.

Där ute var det ljust (!), vilket det inte brukar vara när man är ute klockan 5.45 kan jag lova. Så jag studsade till jobbet och lyssnade på en massa glada låtar på mp3:n.

Jag var som en liten solstråle på jobbet hela dagen och alla undrade vad det var med mig. Fast jag är nastan alltid på bra humör där men inte såhär. Men det smittade av sig på dom andra. :)

Fick ett trevligt samtal på jobbet också som gjorde att jag blev på ännu bättre humör! Hehe ibland är man bra klantig. Hade tappat mitt Visa-kort, körkortet och bussbiljetterna i min kompis bil igår.

När jag kom hem vid 2 så gick jag ut med hundarna i 40 minuter i den underbara solen och njöt. Men synd bara att det blåste ganska kallt. Men våren är bara för underbar!

Kom hem vid 1 i natt och gick upp 5 så jag är riktigt trött nu. Dags att sova om jag ska orka jobba resten av veckan. God natt!It's a little bit funny this feeling inside.


RSS 2.0