Äkta vänner är det bästa du kan ha!

Idag var jag på min utbildning ute i Gärtuna och den gick bara bra. Träffade många trevliga människor där och såg även några som jag jobbade i samma hus som förrut. Trevligt, trevligt.

Efter att ha varit hemma i drygt 1 timme så åkte jag ner på stan och åt middag med Sanna och Malin. Det var jätteroligt att träffa dom igen och bara snacka en massa om allt som hänt. Är så himla glad att jag har dom alltså. Tack för att ni finns, ni är bäst! Älskar er verkligen. Är så festligt för vi lever så himla olika liv.
Malin är sambo och bor i deras bostadsrätt i Tyresö, Sanna ligger i flottan och jag har varit ute och rest i världen.

Har insett hur mycket riktiga vänner verkligen betyder. Utan dom vad vore man då? Även om man inte alltid hörs av så finns dom där när man behöver och när man väl träffas känns det som om att det vore igår.
Riktiga vänner är dom som vet ens fel och brister men som tycker om en i alla fall.

Ta vara på era riktiga vänner för det är det bästa ni kan få!!
En partner kan komma och gå men en rktig vän är den som består.

Så är tisdagen snart slut.

Jaha så har man jobbat den här dagen också. Andra dagen på kvällsveckan och det har gått bättre är förväntat faktiskt. Men imorgon ska jag på utbildning och jobbar då förmiddag och på fredag är det en annan utbilning på förmiddagen. Det är helt underbart för då får jag sluta 14.00 istället för 17.50 och det är ju skönt på en fredag, speciellt eftersom att jag då fyller 20 år!

20 år...!
Tänk att lilla jag ska bli "gammal". Haha. Ska ta ett kliv ut ur tonårslivet vilket känns lite skrämmande. Önska mig lycka till. Dom säger ju att livet börjar när man fyllt 20 så jag hoppas att det bara ska bli bättre nu, jag får väl se. Får hålla er uppdaterade.

Imorgon ska jag nog träffa mina bästa kompisar på en fika vilket jag ser fram emot. Är inte ofta alla kan då den ena gör lumpen och den andra flyttat bort til Tyresö. Men får passa på medans man kan.

Har äntligen fått hem min laddare. :) Glömde den hos mamma i helgen och den var död när jag slutade igår så jag fick lite panik, mobilberoende som man är. Men nu har den kommit och man var lite populär i alla fall. Alltid trevligt när man är det, men får kontakta dem imorgon för det är lite sent nu.

Ska ta och sova snart. God natt, sov gott och dröm sött.

Ännu en vecka har gått.

Så nu har ännu en vecka gått, snacka om att tiden går fort. En kort summering av veckan då:

Tidiga mornar
Har lyckats släpa mig upp klockan 5 varje morgen den här veckan också, men måste erkänna att det blev tungt att hålla sig vaken efter lunchen sen. Men nästa vecka jobbar jag eftermiddag tre dagar i alla fall så det ska bli skönt.

Personalfest
Jobbet har gått bra och nu har jag fått min biljett till personalfesten så det ska bli roligt. Charlotte Pirreli och Jan Johansen ska bland annat komma. Sen blir det trerätters-middag så det ser jag fram emot.

Step up
I onsdags var jag, syrran och pappa och åt thailändskt på goda Nois i Östertälje som jag klart rekommenderar!
Sen åkte vi och såg Step up på Heron city. Filmen var jättebra! En äkta Terese-film med massa dans och kärlek. Klart värd att se om man gillar Dirty Dancing, Grease och andra dansfilmer.

God mat och utekväll
I fredags tog jag det lugnt framför Idol och innan blev det jättegod pizza från Greken i Turinge. Den är himelskt god allstå, med oxfile, fetaost, mozarella och tomater. Testa den! Sen åt vi god desert som mammas kompis gjorde i ordning. Var ute hos mamma då jag ville ta det lugnt och vila upp mig inför lördagen.

Igår gick jag omkring och mös i min pyjamas till drygt kl 5 och det var så mysigt. Sen åkte jag ut till Åker där vi förfestade med lite Singstar och Texas Hold'em som jag var ganska duktig på. Jätteskoj. Sen åkte vi vidare till Strängnäs och förfestede och sen gick vi ut på BK. Men där var det för mycket folk så att så fort man rörde sig så stötte man i någon, inge vidare.

Fick även chans att träna på engelskan då en kille från Rumäninen var med oss. Så då blev jag glad, men man märker att man blir lite knackig i början. Tänk att det ska gå så fort.

Uppvisning i Nykvarn
Idag var det agilityuppvisning i Nykvarns centrum under marknaden och det var roligt. Gick faktiskt ganska bra fast jag som vanligt vurpade på gräsmattan, men det är en årlig tradition på den marknaden så det gör inget. man måste ju bjuda på sig själv ibland. :)
Mina bästa kompisar kom och tittade på och provade även på att köra själva och jag måste säga att dom var duktiga! :)

Kollade på film med syrran nyss och den var helt okej, en Terese-film igen. Miss secret agent 2, fick sig några skratt fast den är så där typisk amerikansk.

Blir en tidig kväll idag fast jag har sovmorgon imorgon, ska bli såå skönt! :)

En väldigt lyckad helg!

Så lider söndagen till sitt slut och det är snart dags för en ny vecka att börja.
Denna helg har varit väldigt lyckad och trevlig!

Idol.
I fredags kollade jag på Idol i Nykvarn hos syrrans kompis och dom är ju bra roliga. Haha. Danny var riktigt bra men de flesta sjöng faktiskt riktigt dåligt på svenska. Tyckte inte riktigt om Natalie som åkte ut men hon kan ju sjunga. Fanns andra som jag hellre sett åka ut men nu blev det såhär. Får vänta tills nästa vecka innan man får kolla på Idol igen.

DM i spöregn.
Igår var det DM i Södertälje och det gick inge vidare. Det regnade mestadels och det var ju inte så bra när man varit sjuk i två veckor så vi ställde in vårat laglopp. Det andra laget vann istället. Grattis!

Sing star beroende.
Sen åkte jag ut till mamma och åt god mat och gjorde mig iordning inför kvällen.
Fick därefter skjuts ut till Åker där vi festade och hade jätteroligt! Fastnade framför Sing star som jag utmanade Calle i ex antal gånger. Vann faktiskt några i alla fall. :) Har önskat mig ett sånt spel och ett PS2 i present faktiskt. Kanske en udda sak att önska sig i 20-års present men vill verkligen ha ett.
Sen skulle dom ut i Strängnäs och jag hade inte tänkt gå  då jag är lite halvkrasslig. Men efter en hel del övertalning följde jag med i alla fall eftersom att stämningen var så bra och det ångrar jag inte nu.

Jätterolig utekväll!
Först gick vi till Tullen där det var dött (tur för jag ville ändå inte dit), på Avenyn var det lite mycket fjortisar och dom andra ville dra vidare så vi gick till BK. Där var det först inte mycket folk men dom droppade in senare och dom spelade min musik där uppe på dansgolvet så det blev toppen!
Massa schlager, svensk musik och klassiker som jag gillar så jag och Calle dansade en hel del. Det kändes sen kan jag lova för jag hade nya höga stövlar på mig och jag är inte van vid höga skor så dom värkte massor när vi skulle hem. Har nog inte haft så roligt ute på evigheter om jag ska vara ärlig. Brukar faktiskt alltid vara roligt att festa med Åkers-gänget.

Kylan har nog kommit för att stanna.
Fick sitta och vänta på taxin i ca 30 min och då hade vi varit ue i kylan i säkert 20 minuter redan så man var ju lagom nedkyld när taxin väl kom. Sen när man kom till Åker var man helt slut och jag gick och la mig ganska snart efter att vi kommit in. Skönt att få krypa ner under ett varmt täcke vill jag lova.

IKEA och thaimat.
Imorse kom pappa och hämtade mig och det blev lunch hos mamma. Sen åkte vi och hämtade upp syrran och gick runt lite på IKEA och kollade. Hittade inget men ska upp när lönen har kommit och köpa lite så att jag kan göra iordning mitt rum.
Åt även thai-mat men det var inte så specielt där.

Tänkte kolla igenom mina bilder från Australien och Nya Zeeland nu och sen blir det en tidig kväll så att jag orkar upp klockan 5 imorgon igen.

Ha en trevlig kväll!

Äntligen helg!

Nu har man redan jobbat första veckan på nya jobbet och det har gått bra. Lite småstrul dock men annars har det varit bra. Ska bli roligt att komma igång mer nästa vecka. Mycket information har det blivit vill jag lova! Skönt att man varit i byggnaden innan så man känner igen ganska många och hittar på de flesta ställerna, för är man ny så blir man helt virrig där inne. Haha.

Träffade min handledare som jag ska gå med nu och han verkade jättetrevlig så det ska nog gå bra. Blir till att lära känna ännu mera folk nästa vecka då jag ska jobba dagskift igen. Kommer vara lagom slut efter nästa vecka. Är inte van vid att gå upp 5 varje morgon, speciellt inte två veckor i rad. Men det ska nog gå det med, jag som är så morgontrött.

Var på rundvandring i en annan byggnad som fyller och packar substansen jag ska tillverka och då såg jag min lilla mamma stå där inne och jobba. Trevligt, trevligt. Såg ut som en liten smurf i sina blåkläder. :)

När jag kom hem så blev det sängen nästa där jag fick sällskap av lilla söta Ghia som också kände för en tupplur. Finns det någon goare hund än henne? Myshunden nummer 1. Älskar den där hunden!

Helgen är ganska så fullbokad med DM imorgon vilket ska bli roligt, utgång på kvällen om jag orkar och på söndag bär det av till IKEA för lite shopping. Önska mig lycka till, kan behövas.

Ikväll ska jag ta det lungt framför Idol som blivit min nya fredags tradition. Orkar inte göra så mycket mer då heller och börjar man kolla på det blir man ju fast. Får ju sina favoriter som man måste följa. :) Blir nog att jag och syrran åker ut till Nykvarn och kollar på det med andra syrran och en kompis.

Ha en trevlig kväll!

Bowling and Get over it.

Efter jobbet igår var jag, Madde och pappa på Heron City och skummade runt. Var inne på Media Markt och tittade när man slapp köa för att komma in som man fått i helgen. Var stort och så, fanns en hel del men var inte så som jag hade tänkt mig dock. Men vissa saker var klart billigare, eller det mesta. Min mp3 var 200 spänn billigare där bland annat.

Gick iaf och bowlade sen vilket var roligt. Pappa var kaxig som vanligt men det slutade med att jag vann överlägset över honom och syrran slog honom nästan, var nära. Man ska inte vara för kaxig.

Blev en varsin McFlurry på Donkan sen och hon i kassan måste ha varit ny, stackarn var jätteseg och förstod oss inte så det tog lång tid innan vi fick våra glassar.

Idag har jag varit hos mamma och varit ute med min och hennes hundar, ätit god mat, färgat om mitt hår och kollat på film. Ur mysigt! Såg "Get over it " som vi båda sett innan men den är ju bara så himlans bra. Rekommenderas att se, kanske inte om man är kille dock? Typisk tjej-film.

Tänkte sova nu. God natt och sov gott.


Uppdateringar.

Ser att det var ett litet tag sen jag skrev här. Så vad har då hänt sen sist jag skrev.

Inflyttningsfest
Den 23 september hade jag inflyttningsfest och det var trevligt. Kom en del folk jag inte sett på länge och några jag inte alls träffat. Blev trevligt med lite twister, som för övrigt tog koll på mina otränade armar och ben, och sen karaoke så gått det gick då vi inte kunde använda min riktiga karaoke-maskin. Tack alla som kom.

      
Inflyttningsfest.                   Twister

Shopping runda med syrran
Förra onsdagen var jag och syrran i Skärholmen och shoppade loss. Blev en hel del nya tröjor och massa pengar spenderade. Men å andra sidan så behövdes det då alla mina kläder på nått konstigt vis var för små när jag kom hem från Asutralien, krymper kanske med åldern? Hehe.Men dom var gamla och tråkiga iaf så, roligt att ha en anledning att köpa nytt.
Syrran köpte också en hel del och det blev mycket kassar i bilen vill jag lova.

Blev även en ny mp3-spelare. En, tro det eller ej, rosa(!) Samsung YP-Z5F. Men den var faktiskt snygg, dessutom får jag ha den ifred då syrran avskyr rosa. :)
När vi kom hem var jag helt slut.

Sjukdom
På torsdagen var jag tvungen att gå hem från jobbet efter att ha känt mig dålig nästan hela veckan. Kändes tråkigt att säga hej då till alla som man ändå lärt känna lite sådär halv bra. Var ju i alla fall där i 6 veckor. Kommer att sakna vissa mer än andra, sköt om er och tack för mig.

20-års fest
Efter att ha vilat resten av veckan så tänkte jag att jag skulle med syrran på en fest på lördagkvällen. Kanske inte så smart egentligen men kände mig piggare så. Hade ganska trevligt och träffade en del folk, mest killar. Exet och hans kompis var där så pratade en hel med dom. Hans kompis ska till Australien nu i slutet av oktober så pratade massor om det, gav honom lite tips och råd som kan vara bra att veta om. Hoppas att han får det bra. Lycka till!

På vägen hem, precis efter att ösregnet dragit förbi, så möte vi en stackars tjej som inte kom in i sin lägenhet. Hon fick låna min mobil och det löste sig till slut. Hoppas det gick bra för henne sen. Kändes i alla fall jättebra att få hjälpa till med något. Blev ett lyckat slut på den kvällen.

Nytt jobb
Så i måndags började jag mitt nya jobb på Astra här inne i stan. Efter våran rundvandring efter halva dagen kände jag av att jag kanske inte mådde så bra som jag trodde, men det gick bra i alla fall. Trevliga människor och jag har träffat många av dom förrut. Roligt med lite glada och bekanta ansikten! :)

Känner mig lite bättre idag i alla fall men jag känner fortfarande av att jag inte är riktigt frisk. Så det blir till att vila resten av kvällen idag igen. Jobbigt bara när man har så mycket tid. Men det regnar ju ute nu i alla fall så. Har bestämt mig för att det blir en mini-spa kväll för mig med en film senare ikväll.

Brunett
Glömde nästan berätta en sak:
I förra veckan bestämde jag mig för att jag skulle färga mitt hår brunt och så blev det också. Gick dock inte som jag hade tänkt mig och det blev mycket mörkare än jag hade velat ha det. Men nu såhär i efterhand så är jag faktiskt riktigt nöjd och har fått många positiva kommentarer om att jag passar bättre som brunett än jag gjorde som blondin, jag håller nog med dom lite.

Får se om jag är duktig på att uppdatera den här mer sen eller om jag glömmer det igen.

RSS 2.0