Heldag med goa tjejer.

Efter att ha stannat inne i princip hela gårdagen, bortsett från en lång promenad med hundarna i spöregnet, ska jag bege mig ut igen. Det blir Södertälje för hela slanten. Om 2 timmar ska jag möta upp goa Vevve för lite tjejsnack och kanske något ätbart. Senare på dagen ska jag på middag hos min fd sambo Alex och sen får vi se vad som händer, man vet aldrig med oss. ;)


Vevve, jag och Alex på en av mina schlagerkvällar. -09

Hoppas ni får en lika underbar dag som jag tänker ha!

Syskonkärlek.

 

Har precis kommit hem från en underbar kväll med mina småsystrar! Man kan inte få bättre systrar än dom, de är bara så underbara och kloka! De hjälpte mig att komma underfund med det mesta av mina förvirrade tankar och jag kunde njuta av att vara i Södertälje. De är som sagt helt underbara och jag älskar dem så!


Confussed, look away.

Varje gång jag är i Södertälje blir jag skum och okoncentrerad. Det är något som väcks inom mig som jag inte kan förklara. Känslor som kommer upp till ytan. Jag får panik och vet inte vart jag ska ta vägen. Så mycket minnen, så mycket smärta, så mycket förvirring. En del av mig vill bara fly stan och åka hem men en annan del av mig vill stanna kvar. FAN! Varför känner jag så här och vad ska jag göra??


So if you see me walking by,
and the tears are in my eyes,
look away, I beg you, look away.
Please don't look at me,
'cause I don't want you to see me this way.

Hemlängtan.

Nu har jag varit på resande fot i 6 veckor men jag har tröttnat och vill åka hem. Dessvärre kan jag inte det för min moster ska gifta sig nu på lördag och det är ingen idé att åka hem emellan. Tanken var att jag skulle umgås med en massa kompisar istället men det verkar som att nästan alla har börjat jobba igen, typiskt! Trots att jag har så många omkring mig känner jag mig så ensam. Känner ofta så här när jag är i Södertälje, det är något som saknas.

Jag vill åka hem nu!!

Stolt flockledare.

I Abu Dhabi läste jag Cesar Millans bok om grundläggande hundpsykologi vilken var väldigt givande. Idag bestämde jag mig för att testa hans tips om hur man ska gå ut med dragiga hundar och det funkade! Efter 20 min hårt "arbete" promenerade jag i täten av 4 lydiga hundar längs en banvall, utan koppel! Helt otroligt! Jag ska testa om det går lika bra imorgon.

 

Tålamod och envishet belönar sig, tack Cesar!

Vardagslyx.

I måndags kände jag för att bli bortskämd ordentligt så jag gick till en salong och fick ansiktsbehandling+massage, manikyr och pedikyr. Jag kände mig som en liten prinsessa, helt underbart! Så nu är jag riktigt sommarfin och känner mig så fräsch och redo att komma hem till Sverige igen.

Sverige, jag är redo!

Efter 6 års sökande...

Var och undersökte ett nytt shoppingcenter idag och det slutade med 4 klockor och 2 parfymer. Allt var inte till mig jag lovar. =) Lyckan var total när jag hittade denna parfym i en affär!! Det är Escadas sommarutgåva från 2003 och jag har letat efter den i 6 år! Att den sedan innehöll 125 ml och endast kostade 260 kr är bara en stor bonus. ;)

I'm so happy, happy, happy!

Jag ger dig min morgon.

Något som många par ofta tar för givet är gåvan att få vakna upp bredvid den man älskar. Att starta dagen tillsammans, bara vara varandra nära eller hålla om varandra. Att eventuellt dela med sig av den underbara eller hemska dröm man haft under natten. Att få dela sina första vakna minuter av dagen tillsammans. Om det inte vore för vårt distansförhållande hade jag säkert inte uppskattat det på samma sätt. Nu njuter jag av varje morgon jag får vakna upp bredvid min älskade redo för nya utmaningar. Som Fred Åkerström så vackert sjöng:

"Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag."

Olidlig promenad.

I morgon ska vi som sagt åka till Dubai och se oss omkring så idag tänkte vi att vi skulle gå till bussterminalen för att se vart den låg. På kartan såg det inte ut att vara så långt och då det bara var 35 grader tänkte vi: hur varmt kan det vara egentligen? och så gick vi.

Jag vill lova att det VAR varmt!! Efter att ha gått i vad som kände som en evighet rann svetten överallt och humöret svängde väldigt fort., allt man kunde tänka på var AC, eller en kylande vind. När vi gick förbi ett café och en man sa till sina kompisar att titta på mig som jag vore en turistattraktion, vilket de i princip alltid gör, fick jag nog! Jag råstirrade argt tillbaka och var väldigt nära att visa dom fingret, men höll tillbaka. Sen fick jag världens utbrott och vi tog en taxi hem till hotellet. Halleluljah för AC! Jag minns inte när jag kände mig så äcklig senast och allt på kroppen var blött, jag menar verkligen ALLT! Så om någon "klagar" på att jag inte gjorde något utomhus när jag var här så a.. I morgon tar vi iaf en taxi till bussterminalen.


Fy f*n för värmen och hög luftfuktighet (63%).

Life by the pool.

Så här ser en dag vid poolen ut. Är dock liite för varmt, 45 grader är inte optimalt och jag orkar bara stanna max 3 timmar. Har fått in en ny rutin och simmar massor. Så jag får gratis träning, färg och har planerat vår Dubai-resa som blir av på lördag. Sweet!



Nu blir det lunch och sen lite shopping!

Poolen here I come, again!


Efter en dag med shopping och 48(!) grader har jag fått nog och det blir poolen för mig ons-tors. Ska planera vår tripp till Dubai på fredag! =) Hmm kollade nyss på smhi och vi har nu BARA 41 grader i skuggan och klockan är 10, det är olidligt! Vi får se hur länge jag står ut.


Sola lugnt!

Shop til I drop.

Efter några underbara dagar vid poolen känner jag att det är dags för lite shopping! Bilden är lite mörk men det får ni stå ut med. :) Den underbara kjolen köpte jag här i Abu Dhabi på Forever 21 för ca 150 kr, love it! Kan visa en bättre bild på den senare. Nu drar jag ut på stan!

Now it's time to shop til I drop.

Poolen nästa.


Här tänker jag spendera min tid tills Johan kommer hem. Ska sola, bada, läsa, simma och sen tänkte jag börja skissa lite på min tatuering som jag har velat ha i snart 10 år. Känner att det är dags att ta ta i det nu. =) Ska bara smörja in mig sen sticker jag.

Ha en underbar dag!

För varmt.

När jag legat vid och i poolen och läst i nästan 2 timmar och simmat lite fick jag nog, det var FÖR varmt! Så det blev lunch och siesta på rummet. Sen bestämde jag mig för att bege mig ut på stan för lite shopping men först tog jag en sväng förbi hotellreceptionen för att kolla på vad vi ska göra i helgen. Jag fick lite bra tips och nu tror dom att jag är Johans FRU, haha!

Hur som helst så visade det sig att butikerna har "siesta" mellan 13-17 så jag gick till mataffären på andra sidan gatan istället. När jag kom tillbaka till hotellet efter den korta promenaden på max 5 min började svetten rinna i pannan, kul...nej. Det är för varmt att röra sig utomhus just nu så jag stannar inne och tittar i de broschyrer jag fick av den trevliga mannen i receptionen istället.


NU förstår jag vad Johan menar med att det är FÖR varmt att röra sig utomhus på dagarna.

Sola säkert.

Ska åka upp till takpoolen och njuta lite innan lunch. Men när det 38 grader så gäller det att vara väl förberedd så man inte bränner sig eller torkar ut. Om man solar säkert får man en snyggare färg som håller längre och minskar risken för hudcancer. Det är det väl värt? Det tycker iaf jag!

En stor flaska isvatten - som varit i frysen hela natten för att hålla kylan längre.
Solskyddsfaktor 30
Ett äpple
Läppglans med solskyddsfaktor 8
Det blod som som spillts - Åsa Larsson
Lila ipod
och självklart solglasögon (som inte finns med på bilden)


Sola säkert nu! =)

Moskebesök.

Nu är jag äntligen tillbaka hos min honey igen!

Idag har vi varit och besökt Sheikh Zayed Mosque i utkanten av Abu Dhabi. Det var helt otroligt vackert. Det enda jobbiga var att jag var tvungen att bära abaya och scarf (de traditionella muslimska kvinnokläderna) och det var ingen hit. Speciellt inte när det 40 grader ute! Johan har lovat mig att aldrig konvertera till islam. =)



Som ni ser så klär jag INTE i att vara muslim!

Då och nu.

Brukar som sagt kolla vad jag skrivit tidigare i bloggen och se hur mycket som har förändrats. Då hittade jag den här bilden på mig och mina småsystrar från 2006, det året jag kom hem från Australien. Man kan ju säga att det hänt en del sen dess.

Då:


Nu:


För en gångs skull måste jag säga att det INTE var bättre förr.

Distansförhållanden.

Nu ska jag berätta en sak om distansförhållanden: Dom suger!!
Det är inget för mig och jag mår piss, igen! Vissa säger att det blir bättre med tiden men för mig är det precis tvärtom, kropp och själ gråter och hjärtat blöder. Speciellt nu när det är så underbart i Sverige! Visst har jag kul men jag kan inte dela det med den jag älskar. Mitt humör är som en berg-och-dalbana och jag är ständigt nära till tårar. Jag orkar inte mer så trots att de säger att man inte får ledigt från jobbet nu ska jag fråga chefen imorgon om jag inte kan få ledigt tors-fre så jag kan åka till Johan torsdag morgon för jag står inte ut mer!! Fan för distansförhållanden! När Johan väl kommer hem tänker jag inte släppa honom igen. Skulle det bli mer utlandstjänst så följer jag med annars blir vi hemma, det är redan bestämt.

Aldrig mer distansförhållande!

Minigolf.

Som om inte dagen kunde bli bättre så ska jag snart äta kalops, mums!! Sen bär det av mot Strängnäs för lite minigolf och glass. Det enda som saknas nu är Johan och syrran. Men med tanke på att ingen av dem gillar att spela minigolf så det är nog lika bra att de inte är med. =)

Önska mig lycka till!

Livet är härligt ibland.


Ibland är livet bara för härligt! Har legat och läst i solen på förmiddagen och gick in en stund för att prata med Johan om min kommande resa till Abu Dhabi. Imorgon ska jag boka biljetterna. =) Nu ska jag ut i solen för att lägga mig i hängmattan och läsa vidare i min spännande bok.

Hoppas ni också får njuta av solen.

Perfekt sommardag.


Har haft en underbar dag tillsammans med min kära barndomsvän Malin som jag känt sen jag var 5 år. Det blev en härlig dag på "klipporna" vid Stendörren utanför Trosa/Nyköping. Först blåste det lite kyligt men sen fick vi tag på ett perfekt solställe som låg i lä och vi njöt av sommaren i fulla drag. Stackars Malin lyckades dock bränna ryggen, aj aj. Efter det åkte vi hem till mor och grillade och satt ute. Kvällen avslutades med jordgubbar och ännu mera tjejsnack.

Hoppas din dag i sommarvärmen har varit lika bra som min!

Semesteröl.

Är ute med Ghia nu innan vi ska till veterinären för hennes sista rabiesspruta. Efter jobbet ska jag göra mig iordning innan jag ska möta upp mina kära gamla kollegor för en semesteröl och middag på en av stans uteserveringar. Sen blir det utgång! Vi kanske syns ute.


RSS 2.0