An exciting day!

Om jag bortser från att jag har spenderat större delen av veckan instängd i lägenheten tillsammans med en riktigt elak huvudvärk så leker livet verkligen just nu! Det känns som att någon verkligen vill att vi ska flytta hemåt. Igår och idag har det nämligen hänt tre mycket positiva saker och det kan nog knappats bli bättre just nu! Men jag vill inte avslöja något riktigt än så ha lite tålamod...

Äh jag kan bjuda på en sak bara för att det är fredag: Ghia har fått plats på ett hunddagis som verkar väldigt bra så nu kan hon äntligen flytta med oss utan att vi behöver oroa oss om dagarna. Vilken lycka! På tal om lycka verkar Häcken ha gjort mål eller så börjar någon match för de jublas en hel del från fotbollsplanen. haha

Ha en trevlig fredagskväll allesammans! Själv ska jag spendera den tillsammans med min huvudvärk, saft, popcorn och film. Men med tanke på allt som har hänt den här veckan så kan jag leva med det. =)

Ta hand om dig!

It's time for another countdown.

Som jag tidigare skrivit så brukar jag börja bloggandet efter mina längre uppehåll med en nedräkning inför ett nytt kapitel i livet. Det här är inget undantag. Den här gången är det snart dags att flytta tillbaka till den kust där jag hör hemma, nämligen östkusten! Vi flyttar inte till till någon av våra hemstäder utan har bestämt oss för att för att testa livet i en mindre kuststad utanför Stockholm. J flyttade redan i förra veckan och en av mina första känslor när jag var där var: Nu är jag äntligen på rätt kust, det är här jag hör hemma! Göteborg i all ära men det är något speciellt med östkusten.

Men det kommer att bli en stor omställning. Från att ha bott i Sveriges näst största stad med 550 000 invånare och kunna ta sig ner till city på mindre än 10 min med närhet till det mesta ska vi flytta till en stad med drygt 13 000 invånare och begränsad tillgång till butiker, biografer och liknande. Men istället får vi närhet till naturen, vattnet och viktigast av allt: nära och kära!

Så om drygt 1 vecka, eller när försäljningen av vår lägenhet är klar, är det äntligen dags för ett nytt äventyr! I can't wait!!

RSS 2.0