2 dagar kvar...

Nu är det bara 2 dagar kvar! Nu finns det inte mycket som inte ligger nedpackat i kartonger. Tvättar de sista kläderna nu, får passa på medans man har tvättaskin i lägenheten för sen blir det tvättstugan. Fast är det något jag absolut vill ha tvättat springer jag nog över hit. :)

Var på en föreläsning igår och den fick mig verkligen att tänka över vissa saker i mitt liv. Vad som verkligen betyder nått för mig. Vad jag saknade i min vardag. Det är konstigt att det kan visa sig vara sånt man inte riktigt trodde att det var. Jag kom till insikt på en sak jag länge undrat över och först då insåg jag varför jag har kvar de beteendet. Det är inte för att jag vill det utan jag gör det av rädsla.

Ska fortsätta packa och snart ska jag väl göra iordning någon lunch innan jag ska dra till jobbet.


Everytime I feel down I wish that you where here with me holding me in your arms. Telling me that everything will be allright.

Nedräkningen har börjat på allvar.... 4 dagar kvar.

Nu är det inte långt kvar! Jag börjar nog inse att det verkligen kommer att ske. Att jag ska flytta hemifrån, äntligen! Har velat det sen jag kom hem från Autsralien i juli förra året och nu ska det äntligen bli av. Det är riktigt skönt att jag jobbar eftermiddag den här veckan för då känns det som att tiden går fortare. Vips så är det fredag och då är det dags.! Då ska jag ta steget ur det trygga boet och klara mig på egna vingar. Längtar så. =)

Var på IKEA i lördags och hittade massor som jag ville ha och fick en massa idéer, men jag måste bo in mig först och sen får jag se hur jag ska göra. Blev iaf en lampa till rummet så att man inte sitter där på kvällen utan något ljus allss och trevar runt.. =)

Nej dags för att fixa lite lunch och sen röra mig iväg till jobbet. Take care


It's a little bit funny this feeling inside

RSS 2.0