In the dark.

I'll take you where the magic is
I'll give you everything I I only can offer
You can have my broken midnight moon
If you give me your broken heart
And I will give you something real and golden.
We can make this life the finest art...

I come from where the magic is
I'd give you what I could take away with me
And a sunlit day and moon
I wanna have a silent kiss I wanna make you mine,
I'm thinking you can't leave me now
Stay with me somehow

I am feeling your face in the dark
I'm hearing you breathe in the dark
I am tasting your lips in the dark
I'm holding you close in the dark

Sonata Arctica - In the dark

Jag tycker om...

Jag tycker om när du tar på mig
Jag tycker om när jag ser har dig vid min sida
Tycker om när du finns hos mig
Jag tror det aldrig kan bli bättre än så här

Jag tycker om när du tar på mig
Jag tycker om dina fingrar mot min panna
Tycker om när jag betyder nåt för dig
Det kan aldrig kännas bättre än så här

Nu får det vara nog.

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med sjukdom, praktik och min f-rbannade examinationsuppgift. Nu ska jag använda mina sista krafter för att slutföra den där f-rbannade examinationsuppgiften som mest har gett mig höga stressnivåer, (prestations)ångest, frustration och alldeles för många tårar. Jag tycker otroligt synd om min stackars sambo som sett allt detta och fått trösta mig när det känts för jobbigt. Alldeles för många timmar har spenderats på artikelsökningar för evidens som inte gett det jag velat. Så nu struntar jag i mina annars så höga krav och ser till att jag får ihop någonting oavsett om det blir rätt eller inte. Jag får se till att fixa en j-kligt bra presentation och räkna med komplettering. Men det kan jag ta bara jag slipper den här uppgiften! Ibland undrar jag vad jag gett mig in på, jag som avskyr att skriva uppsatser.

Önska mig lycka till för det kan verkligen behövas!

 


A new begining.

Sedan J kom hem har det hänt en hel del och man kan väl säga att ett nytt liv har börjat hos oss. Vad som har ändrats berättar jag inte riktigt än för nu ska jag plugga vidare innan jag beger mig av till gymmet för lite streetdance. Visst är det underbart att våren har kommit!


En bild från påskhelgen i Småland förra året.


Under konstruktion.

När jag höll på och testade min kommande design gick något snett och sidan är allmänt konstig. Exakt vad jag har gjort vet jag inte men jag fixar till det när jag får tid/ork. Hopps ni har överseende med detta.

Ha en bra kväll!

Livet är så orättvist.

Har haft fullt upp i veckan och jag har fått väldigt jobbiga besked. Jag är så j*vla förbannad att det inte går att förklara, hur kan vissa människor vara så inkompetenta. Okej jag vet att vi alla är människor men till och med jag som inte är utbildad vet bättre. Hur ska såna människor få förstöra någon annans liv bara så där, var det åldern eller vad var det? Ska det verkligen spela någon roll? När ska vi börja behandla äldre med den respekt de förtjänar?? Jag vet inte om det var orsaken eller vad det var men jag är så besviken, förbannad men framför allt ledsen och rädd!! Just nu känns det otroligt jobbigt att bo så långt ifrån min hemstad, jag känner mig så liten och hjälplös.

Livet är kort och kan förändras inom loppet av en sekund. Berätta för de du älskar att du älskar dem, älska mer och hata mindre. Sluta vara långsint och lev livet som DU vill leva det!

Du ska veta att jag tänker på dig och vill inget annat än att du ska bli som du var innan, jag älskar dig!
2011-04-09 @ 11:19:30 Permalink Mellan himmel och jord. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Full rulle...

Har haft min första dag på massagekursen och det är jätteroligt men jag är helt slut! Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällens fest och plugga lite inför imorgon, det blir en tidig kväll idag.

Ni får ha en trevlig kväll!
2011-04-02 @ 17:57:09 Permalink Mellan himmel och jord. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0