Min helg på östkusten.

Andra helgen i december var jag som sagt och hälsade på min kära mor utanför Södertälje och här kommer lite bilder från den helgen. Det blev långa skogspromenader i hög snö och kyla, god mat, julshopping, förfest hos min kära vän Malin och utgång i Södertälje. Träffade även Elin och hennes syster och underbara Vevve när jag var ute. Synd att Vevve inte bor här istället. Men det vart ett trevligt återseende och en väldigt lyckad helg!


Gott nytt jul!

Igår kom vi hem efter en jättemysig jul nere hos far, hans fru, syrran och alla deras hundar utanför Karlskrona. På självaste julafton kom även mina "systrar" ner efter att ha trotsat de snöoväder som drog in över Blekinge och tog med sig mer än 2 dm snö. Så med 5-6 dm snö utanför fönstret firade vi jul på det traditionella sättet med Kalle, julbord, tomtemor (jag träffade henne inte för jag var tvungen att handla kvällstidningen) och sällskapsspel. Jag fick även klättra upp på husvagnen och ta ner all den snö som låg där upp, super skoj! =) Jag är nämligen en liten klätterapa. Sean Banans Gott nytt jul var för övrigt årets jullåt.

 


I ett vitt och vackert Blekinge.

Efter att ha stått i Emmaboda i -16 i 30 min är vi äntligen på bussen till Karlskrona. Träden är täckta av snö och jag är som ett barn och imorgon väntas det komma 1-2 dm snö så det kommer att bli en vit och mysig jul! Snart får vi träffa Ghia och alla andra!


I Juletid.

Den här helgen har det varit fullt upp! Glöggkalas, julklappsinhandling, julpyntning, julmys, förberedning inför morgondagens redovisning och julsång. Idag har jag nämligen varit och lyssnat när min kusin och Göteborgs gosskör sjöng i Christinae kyrka. Det var otroligt vackert och när min kusin sjöng sitt andra(!) solo som var min favorit Helga natt rös jag verkligen, så vackert! Jag vill lova att jag var en väldigt stolt kusin. =)


 

Nu ska jag avnjuta min ostpaj framför tv:n och vila lite.
Imorgon kommer min honey hem, OM jag kängtar!Julmys!

Om mindre än en timme kommer mina kära vänner över för lite julmys med glögg, lussebullar och annat gott som hör julen till! Jag ser verkligen fram emot det. Nu måste jag fortsätta städa, ser ut som ett bombnedslag här. =)

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Tidsfördriv.

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon?

Hallbyrån.

2. Var är din andra hälft?

Abu Dhabi

3. Ditt hår?

Utsläppt

4. Din mamma?

Mysig

5. Din pappa?

Rolig

6. Det bästa du vet?

Kärlek

7. Din dröm inatt?

Johan

8. Din dröm/ditt mål?

Lycklig

9. Rummet du är i?

Vardagsrummet

10. Din hobby?

Hundar

11. Din skräck?

Sorg

12. Var vill du vara om 6 år?

Hemma

13. Vart var du igår kväll?

Glöggkalas

14. Vad är du inte?

Elak

15. En sak du önskar dig?

Johan

16. Var du växte upp?

Södertälje

17. Det sista du gjorde?

Rensa

18. Dina kläder?

Fler

19. Din TV?

Av

20. Ditt/dina husdjur?

1

21. Din dator?

Svart

22. Ditt humör?

Glad

23. Saknar någon?

Johan

24. Din bil?

Vilken?

25. Något du inte har på dig?

Vantar

26. Favoritaffär?

LagerHaus

27. Din sommar?

Blandad

28. Älskar någon?

Många

29. Favoritfärg?

Lila

30. När skrattade du senast?

Vaknade

31. När grät du senast?

Igår

Give me some energy, please!

Trots att jag är jättelycklig över att Johan snart kommer hem, bara 5 dagar kvar, så är jag ständigt trött. Jag somnar nästan sittandes på stolar mitt på dan, det är som att min kropp har gått på jullov redan nu. Det är inte bra att ha praktik veckan innan jul för oavsett hur roligt det är så vill jag bara vara ledig. Har en essä som ska vara inne ikväll och jag måste erkänna att jag inte ens har börjat, illa! Men det konstiga är att jag inte ens orkar få panik. haha

Nej nu ska jag ta tag i min essä så jag kan förflytta mig till soffan och kolla på tv-serier resten av kvällen. Så ser alla mina kvällar ut nu för tiden. Åh va jag längtar efter J nu!!

Utgång i Södertälje!

Ska bara fixa iordning håret sen drar jag in till min kära vän M inne i Södertälje. Jag hade inte tänkt gå ut i helgen så jag hade bara gummistövlar med mig. Jag hittade ett par pumps på second hand idag men de är lite små så vi får se hur det går. haha Sen har jag lånat mammas tröja. Så ikväll ska vi fira Ms syrra! Vi kanske syns ute?

Jag trivs bäst i öppna landskap.

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo!


En award.Känner mig hedrad efter att ha fått denna award av Vevve.

Nu ska jag alltså berätta 7 sanningar om mig:

♥ Jag är en väldigt känslig person och har jättelätt till tårar. Det är ett problem eftersom att jag inte gillar att gråta inför folk.
♥ Jag har en sjuk beslutsångest och kan exempelvis stå i flera minuter och välja tandborste(!)
♥ Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker om mig.
♥ Jag älskar djur, speciellt hundar och hästar, och vill bo på en gård när jag blir äldre.
♥ Jag älskar att fylla år och fira traditioner, då blir jag som ett barn! Jag räknar ner dagarna och är nervös någon vecka innan.
♥ Jag älskar att sjunga och dansa! Om jag är duktig på det vet jag inte men då känner jag mig faktiskt lycklig.
♥ Jag har sjukt höga krav på mig själv! Det leder ofta till att jag inte gör något alls eftersom att jag är rädd att misslyckas.


Skickar vidare awarden till:

Josse

Malin

Josefin

En underbar start på dagen.

dsc00072 (MMS)

När jag möttes av dessa sötnosar på väg till praktiken blev jag genast på bättre humör! Jag borde nog bo på landet.


Out of service...

Just nu mår jag väldigt dåligt och jag känner inte att jag orkar blogga på ett tag... Jag hör av mig när jag mår bättre igen. Sköt om er så länge!

Nu gör jag slut...

Min relation med Mr. John Blund är härmed avslutad! Inte ens i mina drömmar får jag någon ro. Allt bara snurrar omkring och jag blir bara mer och mer förvirrad. Snart får det vara nog, känns som att jag borde prata med någon så jag kan reda ut alla dessa jobbiga tankar en gång för alla. Ska jag orka?...

...I don't wanna ride it anymore.

Jag börjar bli trött på att jag aldrig verkar få kliva av den här berg-och-dalbanan som jag tydligen har fått ett årskort på. Finns det någon som kan hjälpa mig? Ena dagen är jag uppe på toppen och det känns som att hela världen ligger för mina fötter. Men så fort det kommer en liten motgång eller något annat i vägen så kommer det snabbt en brant nedförsbacke och jag åker ner i tunneln. Där stannar jag kvar ett tag tills vagnen för mig upp mot toppen igen. När ska detta ta slut? Får nog uppsöka min vän Mr. John Blund igen och se om han har några tips.

God natt och sov gott!

Every now and then...Back to the 80's.

Har varit helt slut den här veckan. När jag väl kommit hem efter praktiken har jag bara orkar äta och kolla på tv. Men nu kommer äntligen några av bilderna från min 80-tals fest, enjoy! Det vart en grym och oförglömlig kväll med bland annat Thriller, Susanne Lanefelt, Lilli och Sussie, geting och en massa skön musik!!


RSS 2.0