Glad midsommar!

Väskan är packad och om 1 timme åker jag till jobbet för att jobba mitt första av tre pass denna midsommarhelg. De senaste tre midsomrarna har firats på en mysig ö i Stockholms skärgård så de känns lite tråkigt att inte vara där i år. Det känns lite konstigt att jag ska jobba men jag har accepterat det och ser nu fram emot en rolig men annorlunda midsommarhelg. Ikväll ska vi grilla på jobbet och resten av helgen ska jag försöka hitta på roliga saker med ungdomarna.

Men lite midsomrigt har det blivit ändå. Jag och J (som fortfarande är sjuk) har ätit en liten midsommarlunch och snart ska vi äta jordgubbar innan jag åker och jobbar.

En bild från midsommarfirandet förra året på vår underbara lilla sommarö.


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack så mycket för den fina kritiken och hoppas det går bra med din utbildning. Det här kanske låter lite tokigt men om du ska skriva en uppsats någon gång så ställer jag mer än gärna upp på att vara en källa.



Ja den filmen är toppen :D



Kram

2011-06-26 @ 15:17:09
URL: http://mmmiikaela.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo det är en pomeranian och hon är precis 2 år :)

2011-06-26 @ 16:33:19
URL: http://sandravikstrom.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag älskar att vara med djur för att dem är så tacksamma. det är så lätt att bli älskad av dem. Mycket lättare än att bli älskad av människor. Och när dom är glada och visar att dom vill gosa eller busa så smälter jag. Det är så faschinerande. Synd att hundar inte är människor för då skulle alla vara så himla snälla.



Och sen älskar jag självklart deras fluffiga päls och deras sockersöta utseende.

2011-06-26 @ 18:42:12
URL: http://mmmiikaela.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-11 @ 03:17:08
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Terese

Erika: Tack så jättemycket för att du skrev vad du tycker, jag blev jätteglad av att läsa det! Tack än en gång. Va roligt att du tycker så bra om den att du vill följa mig. Just nu har jag dessvärre ett uppehåll med skrivandet men det blir nog några få inlägg ändå så håll utkik. =)



Ha en trevlig sommar!

2011-07-12 @ 18:14:37
URL: http://kiewa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0