London nästa?

Har som jag tidigare nämt stora planer på g till nästa höst men än så länge är det väldigt osäkert. Hur som helst är ett delmål i min stora plan att besöka London inom en snart framtid! För att dryga ut reskekassan har jag köpt denna sparbössa, som endast går att öppna med en konservöppnare, bara för att jag inte ska gå och nalla ifrån den. =) Den kostade 20 kr på Bra Deal runt hörnet.


Kommentarer
Postat av: Madde (emilio, micaela & rasmus mamma)

Kul att du läser min blgog :-). Jag läser alltid din också men är urusel på att kommentera men ska bättre mig :-)..



Min svarta tröja/blus/skojorta är köpt på VeroModa i sommras någongång om jag inte minns hela fel, jo men det ska vara därifrån :-)..

Jag älskar den! Det enda "negativa" är att den är så lång där bab så jag brukar sätta fast den i byxlinningen så syns inte det så blir båda sidorna lika långa :-)..



ja, det gick bra med BUP, känns bara som allt tar sån tid. men det gör det ju också, har tjatat om ADHD utredning i 2 1/2 år så nu är jag en bit på vägen, måste veta om det är det eller vad jag kan göra för att hantera honom..



Jag vet, killar har askass humor ;-)..



Kram

2010-10-25 @ 18:31:44
URL: http://maddeliix.blogg.se/
Postat av: LINA K - blivande författare!

En bra grej att spara till det! =) London är helt underbart och är verkligen värt ett besök - och många fler! =) Hoppas du får ihop pengarna snabbt!

2010-10-26 @ 18:44:25
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0