Hade en underbar kväll med tjejerna igår.

Igår var jag och några av tjejerna hemma hos A och åt tacos, kollade på Idol, drack lite och till det massa tjejsnack! =) Fel person åkte ut, hade gärna blivit av med typ Rabhi eller varför inte Erik. Jag har tröttnat på honom för han kör bara samma stil hela tiden. Kommer säkert få en massa skit men det tar jag. =)

Efter våran lilla Idol-stund blev det mer tjejsnack och sen drog vi ner på stan där vi hade tänkt gå på Trädgårn. På vagnen träffade vi först en trevlig kille som var i från Uppsala från början, trevlig prick som sagt. Därefter fick jag inte lika trevligt sällskap, en yngre kille som var superdragen och som tog nåt piller, vi är inte riktigt säkra på vad men bra var det nog inte tillsammans med alkohol iaf. Tragiskt.

Väl utanför Trädgårn insåg vi att det mest var 18-åringar. Det var dessutom låg kö och kallt så vi bestämde oss för att gå till Sticky Fingers som S och E hade varit på tidigare. De trodde att de hittade så A bestämde att vi skulle gå dit. De trodde dock att det låg vid Haga men det visade sig ligga vi Grönsakstorget så vi fick oss en rejäl promenad i kylan. Men det var en bra promenad för vi hittade en butik som Johan har letat efter ett bra tag, så snart ska vi dit och kolla.

När vi väl hittade visade det sig att de hade asskum musik som man aldrig hört tidigare, men shit va roligt vi hade! Det var såå himla skoj och vi ägde dansgolvet. Träffade massa trevliga människor, varav en av dem fyllde år. Men när klockan var halv 4 bestämde vi oss för att dra hemåt. Så jag var hemma strax efter 4 och då blev det tv och lite till magen och jag kom väl i säng vid 5.

Massa knasiga bilder togs men de är för fula för att hamna på bloggen. Kanske ger er ett smakprov vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag göra mig i ordning och äta lite sen ska vi ner och kolla in butiken. Sen vill jag kolla på en skjorta. Ikväll ska vi till några bekanta, men vad som händer vet jag inte än så det blir spännande att se. Roligt att träffa nya människor. =)

Tillökning i familjen! =D

Jag och Johan har under en längre tid funderat på att skaffa hund. Jag har ju levt med hundar i princip hela mitt liv och Johan har aldrig kunnat ha hund pga att hans syster är allergisk. Pappa har länge erbjudit mig att få ta hand om hans ena hund Ghia då hon skulle trivas bättre om hon fick mer uppmärksamhet, något som är svårt att få om man har 5(!) andra hundar. En hund som jag för övrigt älskar! Jag har ju kännt mig nere ett tag nu men varje gång jag hälsat på mamma, pappa, syrran eller någon annan som har hund skiner jag upp, eller som Johan säger, jag ser så lycklig ut!

Men nu har vi funderat klart! Vi ska skaffa hund, på prov. Nästa helg kommer ev syrran upp och hälsar på och då ska hon ta med sig Ghia! Vilken kanonhelg det kommer att bli, att få hem både syrran och Ghia, även om syrran åker hem till sig sen. Då får jag sällskap om dagarna och så måste jag gå ut och gå minst 2 ggr om dagen, så då börjar förhoppningsvis min mage att fungera som vanligt igen. =)  Vi längtar såå!

Så från och med nästa fredag så får vi tillökning i våran lilla familj, nu måste vi bara införskaffa lite hundgrejer och nya promenadskor. =)

Ps. Hon är inte tjock hon har bara enormt mycket päls! =)

091029

Inatt drömde jag att tre av mina närmsta vänner alla skulle gifta sig på samma dag, som dessutom var min pappas 50-års dag. Minns att jag var helt förstörd för jag menar hur ska man kunna välja? Får hoppas att den inte blir sann för jag har ju svårt att välja mellan en grön eller blå tandborste, typ. =) Menar inte att de inte får gifta sig, men jag skulle ju vara tacksam om de inte valde samma dag.

Idag ska jag till IKEA och kolla efter en ny madrass. Får så sjukt ont i kroppen av den vi köpte och det är öppet köp så jag måste kolla, måste ju kunna sova bra. Just nu saknar jag min gamla säng.

Sen har jag lite andra saker på dagens lista. Måste ju passa på när jag inte har något i skolan. För sen drar det igång igen nästa vecka. Då startar nämligen en ny kurs: Psykologi, längtar!

...

Jag orkar inte längre. Jag vet inte varför jag känner så här men det känns skit. Jag borde vara lycklig med tanke på att allt går som på rälls, men nånting saknas. Eller är jag bara rädd för att vara lycklig? Att allt ska rasa igen och att mitt liv ska gå i tusen bitar. Jag orkar inte ta mig upp därifrån igen. Kanske är det just den räddslan som gör att jag tänker som jag gör. Jag vill inte ha det så här men det slutar alltid så. Varför vågar jag inte bara slänga mig ut och njuta av livet istället för att dra mig undan när saker börjar bli bra??

Caught in a Bad romance...

Syrran bad mig lyssna på Lady Gagas nya låt " Bad romance" som hon, trots att hon inte gillar Lady Gaga, har blivit frälst i. Så jag var ju tvungen att lyssna och nu är även jag frälst!


Vad tycker du?
Själv kan jag känna igen sig i hur jag tidigare har kännt.


Världens äldsta hund..

Här är världens äldsta hund.
Han är 20 år och 8 månader och springer fortfarande och jagar bollar. Helt otroligt!
Sen är han så sjukt söt!



Tänk om man fick ha sån tur med sin hund!
Önskar att jag också hade en, men drömmar kan ju bli verklighet. =)

Har haft en underbar tid den senaste veckan!

Var ju ett tag sen jag skrev senast och väldigt mycket har hänt sen dess! =) Tänkte att jag skulle försöka göra en av mina "korta" sammanfattningar igen, får se hur det går.

Födelsedag

Har hunnit fylla år, närmare bestämt 23 år. En ålder som jag för övrigt fasat länge över att fylla då jag tycker att det låter gammalt, vet inte ritkigt varför. Har väl känt att jag måste bli så vuxen och mogen då men nu känns det faktiskt helt okej. Eller nej, det känns kanon året kunde inte ha haft en bättre start!

Dagen började med att Ingela bjöd på en god brunch på ett mysigt café vid Grönsakstorget. Sen bar det hem för att shoppa lite fika inför kvällen. Sen kom Johan och jag fick en jättefin blomsterbukett! Kommer att få en överraskningspresent vid ett senare tillfälle men jag vet att det blir en upplevelse. =D

Sen kom tre av tjejerna från klassen och två av mina kusiner över och vi hade gjort äppelpaj med vaniljsås, mums! Fick bland annat 5 kokböcker med massa olika recept, ett ljus och sen choklad med ett oerhört gulligt kort till där E och M hade skrivit ett klockrent rim. Tack, ni är bara för goa! Resten av kvällen spelade vi Guitar Hero rock band!

Födelsedagsfirande #2 och en mysig dag i Södertälje

På onsdagskvällen åkte jag upp till Södertälje på en sista minuten biljett och åkte med mamma hem efter hon slutat jobbet och var framme vid 1 på natten.

På torsdagen var vi runt i Södertälje och sen blev det hundpromenad, bakning och sen kom det massa nära och kära! Fick massa fint men det var inte det som var det viktiga. Jag uppskattade verkligen att få träffa alla som jag har saknat så mycket. Det vart en supermysig kväll det med och jag var såå nöjd med dagen. Tack alla som kom!!

Fredagen spenderades i Södertälje då jag han med att träffa mina kollegor, luncha med Sanna och Malin, träffa mormor och fika med Malin. Resten av kvällen spenderades hos min f.d. sambo tillsammans med K och M där vi spelade Wii och smaskade på massa gott.


Inspirationshelg med FSA i Nacka

Helgen spenderades uppe i Nacka tillsammans med massa andra arbetsterapeutstudenter från hela Sverige. Det var FSA - Föreningen Sveriges Arbetsterapeuter som hade anordnat helgen och det var såå roligt! Det var olika föreläsningar, lekar, kreativa uppgifter och även en liten fest. Det var verkligen en inspirerande helg och nu har jag sjukt mycket energi och jag är 100% säker på att jag har valt rätt!! Sen fick man träffa en massa spännande och trevliga människor.

Har nog glömt att nämna det men jag sitter med i FSAs lokala styrelse och kommer troligtvis att sitta med i deras centrala styrelse from nästa år. Jag får veta det då vi ska upp på årsmötet i Stockholm i slutet av november.

Mina första högskolepoäng

Idag fick vi även reda på vårat betyg i våran första kurs och på vår hemtenta. Vi kan bara få IG och G i alla kurser. Jag fick godkänt och det med en massa beröm!! =D Är så sjukt stolt över mig själv just nu och det ska firas med melon och choklad. =)

Haha som jag misstänkte blev det ingen kort sammanfattning. Men om ni orkade så här långt så har ni nog förstått att livet flyter på i rätt riktning och att det känns som att min tid som 23-åring kommer att bli riktigt bra!

Mysig helg med mamma och hundarna och fotboll.

I helgen kom min mamma hit på besök och med sig hade hon sina goa hundar!
Det blev en händelserik för hundarna som både fick åka tåg och spårvagn för första gången och det var även första gången som Blixtra åkte buss.

Fredagen blev en lugn tjejkväll med Idol, tjejsnack och en hundpromenad.

På lördagen gick vi och kollade lite i butiker och sen gick jag och mamma på Fame! =) Den var inte som vi hade föreställt oss då vi trodde att det skulle vara mer dans men den var bra! En av scenerna var såå grymt bra men ni får själva se den, kan ju inte avslöja nåt om ni vill se den. Därefter lagade vi en god middag och spelade kort. En jättemysig lördag.

På söndan tog vi sovmorgon och sen tog jag och mamma en långpromenad med hundarna upp på Ramberget. Sen blev det fika, mat och mera kortspel. Därefter följde jag mamma till stationen och såg till så att allt gick bra.

Det vart en avslappnad och mysig helg och det var jätteroligt att få träffa dem igen. Nästa gång blir om 5 veckor då jag ska upp en helg och hälsa på.


Idag gick jag och Johan och kollade på Djurgårn - Häcken som tyvärr slutade helt fel... En bortdömd straff och tre ribbor senare blev resultatet 2-1 till Häcken.

Imorgon blir det sovmorgon och sen ska jag plugga lite inför onsdagen. Sen är det inte vilken dag som helt... det är min födelsedag och som pricken över i:et så firar jag och Johan 1½ år! Det ska firas man fika tillsammans med några av tjejerna i klassen och på förmiddagen ska jag äta frukost med Ingela. Känner på mig att det kommer att bli en mysig dag! =)

Fame! I'm gonna live forever...



Jag bara mååste se den!! Älskar dansfilmer!
Får se om jag och mor kanske kan gå och se den i helgen om vi får tid.

Världens underbaraste sambo och tjejfilm...

Efter att ha pratat med några av mina klasskamrater igår insåg jag att jag hade refererat helt fel i min examinationsuppgift och var tvungen att redigera den en del igår. Fick panik, vilket jag alltid får när jag inte kan eller förstår hur jag ska göra.

Tur att jag har min underbara Johan som kunde hjälpa mig med hur jag skulle göra och som har sånt otroligt tålamod med mig när jag blir så. Han är bäst och jag kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle vara utan honom. Jag älskar honom!

Så för hans skull och även min egen ska jag verkligen försöka att ändra på det och hålla lugnet, men det kommer inte att bli lätt. Men nu är den nya versionen inlämnad och jag har helg!

Ska städa och göra mig i ordning och sen ska jag sätta mig ner och i soffan och titta på Bröllopsduellen som vi hyrde i förra veckan, hoppas den är bra. Ska bli roligt att titta på en tjejfilm och bara ta det lugnt.


Ikväll kommer mamma och hennes mysiga hundar och det ska bli jättemysigt. Har saknat dem! Det blir en lugn kväll och Johan ska laga mat och sen blir det nog Idol och snacks. Hur som helst blir det nog en tidig kväll eftersom mamma jobbat förmiddag och Johan går upp tidigt om mornarna. Blir väl jag och hundarna som stannar uppe längst. =)

Har införskaffat en ny kamera!

Har pratat om en ny kamera i säkert 6 månader men det har aldrig blivit av. Min gamla köpte jag av pengarna jag fick i student present och den har varit med mig på månda intressanta platser, men jag känner att det är dags för en ny. Den har nämligen blivit seg när man ska ta bilder med blixt och det orkar jag inte med längre.

Men det är ju en riktig kameradjungel där ute så det har inte varit lätt. Men så fick jag en hel del pengar i present (förskott) så då bestämde jag mig för att köpa en kamera. Efter många besök i butiker hittade jag denna snygging på ElGiganten för 1 795 kr. För er som är intresserade så är det en Olympus X-930 med 12 mpx, 4 ggr optisk zoom, wide zoom och en massa andra finesser så som ansiktsigenkänning. Längtar tills imorgon då jag ska prova den!

Nu kommer det nog att komma upp flera bilder på bloggen medans jag lär mig hur den funkar. =)

Är så sjukt stolt över mig själv just nu!!

Ja det stämmer! Det var nog länge sen jag var så stolt över mig själv.

Anledningen till detta är att jag redan har lämnat in min examinationsuppgift som inte skulle vara inne förräns nästa måndag. Utöver det så är jag nästan klar med min essä som ska vara inlämnad först nästa onsdag. OM jag är stolt över mig själv! Det är en så himla underbar känsla! Detta har ALDRIG hänt under de 12½ år som jag studerat. Jag brukar sitta med sakerna sista dagen och svära och gråta över att jag är sååå stressad. Men inte denna gång! Nu är det slut med prokastineringen! Har nämligen bestämt mig för att ändra på det nu när jag börjat studera vid universitetet. Jag orkar helt enkelt inte må så dåligt som jag brukar göra då. Som man brukar säga: Ny stad, nya vanor. =)

Jag har dessutom hunnit med en promenad i de underbara höstvädret som vi har haft här i Göteborg idag, så skönt!  Det behövdes efter att ha suttit inne och tänkt så det knackade. Det har varit en sån där perfekt höstdag då solen skiner och det är frisk luft och ca 5 grader ute. Helt underbart!

Snart blir det tv-time med min kära Johan. Verkade inte vara något intressant förrrän kl 22 så vi kanske kollar på en film. =)

Ha de gött!

Nu är hallen äntligen klar!

Ja det stämmer. Med pappas hjälp har vi äntligen fått upp hatthyllan och nu är hallen klar och vi är såå nöjda! Hallen känns mycket större nu när den stora byrån är utbytt och det känns som att vi har fått en helt ny hall! Nu ska vi bara byta ut garderoben och sen är vi nöjda. Men det får bli ett senare projekt för pengar är ju som sagt inget man har gott om som student. Använder hellre mina sparpengar till en resa i sommar! =)



Jag är så sjukt nöjd! Vad tycker ni?

A perfect sunday...

Idag har pappa och hans fru varit här och grattat mig i förskott. Fick pengar vilket jag verkligen behöver så i veckan ska jag köpa min favorit prafym som nästan är helt slut. Den luktar så sjukt gott att jag nästan blir lite till mig, hehe. =) Den luktar i princip som min favorit killparfym fast kvinnligare förstås. M.m.m...

När pappa ändå var här hjälpte han oss att sätta upp hatthyllan som jag köpte i fredags och sen några andra saker som vi inte kunnat göra själva så nu känns det kanon. Nästan som ett nytt hem. =) Vill bara säga att vi kunde ha gjort sakerna själva men vi har inte verktygen.

Men min far fick inte bara jobba, Johan och hans kusin fixade lunch och sen gick vi på en liten promenad med hundarna så att de fick springa av sig och OM dom sprang. De är så himla goa och jag saknar dem verkligen. Så fort vi får mer tid så kommer vi att skaffa en hund och tar det inte för lång tid så får vi ta över pappas ena hund Ghia som är såå go.

 


Var dock lite jobbigt då det troligtvis var sista gången jag träffade pappas äldsta hund Ninnie, hon är nämligen 13,5 år och börjar bli väldigt gammal nu. Hon är så himla härlig. Men det vill jag helst inte tänka på. =(

Har även hunnit med att frosta av kylen. Ja ni läste rätt vi har har frostat av kylen(!), inte frysen. Blev nått knas där i början så det var sjukt mycket is i den så viss mat frös. Men nu när pappa har fixat lite med den så borde den funka som vanligt. *fingers crossed*

 

Johan med en av isklumparna som satt på kylskåpsväggen.

 

Sen blev det hämt-mat från restaurangerna runt hörnet som vanligt på söndagarna och nu sitter grabbarna och kollar på "Transformers" medans jag sitter här. Ikväll är det för en gångs skull en bra söndagsfilm så vi ska kolla på den nya Wallander filmen på 4:an.


Dagens fynd!

Ibland ska man ha tur. Vi ska ju göra om lite i hallen, rättare sagt byta ut byrån mot en mindre så att vi får plats för en hatt- och skohylla. Garderoben ska bytas ut vid ett senare tillfälle, har ju ingen hög inkomst längre vilket suger. Men sånt är livet.

Problemet är att vi inte har så mycket utrymme för hyllan, 60 cm, och när jag bodde i min 1:a hade jag samma problem men då lyckades jag tillslut hitta supersnygg skohylla på Åhlens som kostade 595 kr men det kostar att ligga på topp. Nu ville jag ju promt ha hatthyllan som är i samma serie och den visade sig kosta 745 kr(!), helt sjukt dyrt för en liten hatthylla!! Speciellt när man är student. Letade efter andra liknande hyllor men det fanns inga som var lika fina som den. Så då kollade jag på blocket och exakt den hyllan jag ville ha, så idag var jag och köpte den för 300 kr, vilket fynd och den är dessutom som ny!!

Slutsatsen av det hela är att det lönar det sig att vara snål och titta runt lite. Jag är såå nöjd och på söndag när far min kommer hit så åker den upp på väggen och hallen är då i princip klar. =)

Ps. Den är lite mörkare än på bilden.


Världen är verkligen bra liten ibland!

Har haft självstudier idag och jag var faktiskt riktigt duktig! Jag och en av mina supergoa klasskompiar, A, åkte till skolans bibliotek och satte oss för att påbörja våran hemtentamen. Blev visserligen mycket snack men även lite verksam verkstad, bra jobbat av oss. Sen var det dags att dra sig hem och lämna av datorn och slänga sig på bussen till IKEA där jag skulle möta upp Johan.

När jag sitter på vagnen hem så tittar jag som vanligt på allt folk som stiger på och då ser jag hur en kille sätter sig med ansiktet emot mig lite längre bort och ser åt mitt håll. Visst det är ju inte ovanligt med såna tillfällen men jag kände igen honom, såå väl. Satt en kort stund innan jag insåg att han gick i min klass när jag, syrran och R var på språkresa på Malta 2003! Helt sjukt!! Precis då ringde syrran och jag berättade vad jag misstänkte att jag såg så jag la på luren och gick helt enkelt fram och frågade. Och visst var det J, som sagt helt sjuukt!! Han kände dock inte igen mig men vi satt och snackade resten av resan hem. Att jag i överhuvudtaget kände igen honom efter 6 år är i sig ett under, men vi konstaterade båda att världen är bra liten!


När jag tänker på det så här i efterhand så måste det ha känts superskumt för honom. Jag menar där sitter han på vagnen och så kommer jag fram där och frågar om han var på Malta 2003? Speciellt när han inte känner igen mig. Haha, som han sa: "Det här var dagens highlight".

Sen blev det IKEA och vi kom hem med lite till våran nya klädkammare, som äntligen är klar efter att ha väntat på hyllorna i över 1 månad. Men den som väntar på nåt gott väntar ju alltid för länge... Hittade en byrå som vi ska ha i hallen men den ska vi köpa imorgon och sen ska jag köpa en hatthylla som är sjukt snygg. Hallen kommer att få ett superlyft! Ska ta förre och efterbilder så att ni får se sen. =)

Har även hunnit med att se Johan Falk - Vapenbröder. Johan Falk filmerna är riktigt bra och vi ska se den tredje på söndag. Rekommenderar starkt att ni hyr dem. Den första heter "Gruppen för särskilda insatser".

Nej nu ska jag se hur det går i Idol. Viktigt att Calle är vidare iaf. Han och Tove är grymma!! =)

Klantigheterna fortsätter.

Dagen har bestått i praktik, plugg och sen en paus framför The Mentalist, riktigt bra serie!

På praktiken var det fullt upp och den var intressant och givande. Vi gjorde ett test och tillverkade papperspåsar vilket var skoj. Var för övrigt sista dagen vi var med i den dagliga verksamheten för imorgon är det seminarium med handledaden och vår lärare. Så jag har läst en hel del inför den och jag hoppas att det kommer att gå bra, men jag är inte nervös.

När jag kom hem lyckades jag skära mig djupt i tummen och det vägrade ju sluta blöda och det kom massor. Riktigt obehagligt och det gjorde ont i flera timmar, men nu känns det bättre. Har lindat in den ordentligt så vi får se hur den mår imorgon. Snacka om att jag har varit klantig den senaste tiden. Men man har ju såna perioder ibland också. Jag antar att det är fullt normalt men det är väldigt frustrerande!

Nej dags att hitta på nåt annat, vad vet jag inte men nåt hittar jag nog på. Har som sagt känt mig lite nere den senaste tiden trots alla roligheter. Men det går nog över snart, hoppas jag.

Praktik och kreativt skapande.

Idag fick jag sovmorgon och började inte förrän 9.30 på praktiken, skönt! Har träffat några patienter idag och fick även vara med och hjälpa en av dom vilket var givande.. Jag märkte då hur flexibel man måste vara och hur krångligt det kan vara att förklara vissa saker. Men som sagt det var lärorikt och spännande. Har varit mycket diskussioner idag, något som jag märkt ger mig mycket så det kändes också bra.

Sen fick jag och två av mina klasskamrater vara kreativa och måla på väskor. Jag som har så dålig fantasi och superhöga krav på mig själv tyckte att det var svårt men sen gick det helt okej. Den ena halvan blev superläcker men den andra sket sig så vi får se hur den ser ut när den har torkat.

Annars har det varit lugnt, fick sällskap på hemvägen vilket inte är så vanligt men väldigt trevligt. Hon skulle hälsa på sin syrra som bor i närheten av oss. Hon är en urgullig tjej som är lätt att umgås med, jag gillar henne skarpt!

Nu ska jag passa på att plugga lite innan det är dags för att spanna in ett av "Sveriges fulaste hem". =)

 

See ya!


Söndagsmys!

Nu har vi tvättat klart och det är dags för lite söndagsmys med varma mackor, mammas hemmagjorda rabarbersaft framför filmen, "Livet från den andra sidan". See ya!


Här kommer en liten uppdatering...

Har varit mycket plugg den senaste tiden så jag känner att jag inte har tid att uppdatera bloggen så mycket. Men skolan går ju faktiskt först! Så jag får väl göra som Madde och Vevve önskat och uppdatera bloggen. =) Var förövrigt roligt att läsa för jag trodde inte att det var någon som var intresserad. =)

Praktik, med ridterapi

Har haft våra första praktikdagar och de har varit väldigt intressanta! Vi har mest studerat hur en arbetsterapeut arbetar men har även gjort "intervjuer" med patienter, där syftet varit att träna på mötet med patienter och även hur det känns att ställa frågor för att få fram de svar man söker inför en behandling. Det var väldigt givande och så otroligt intressant! Har träffat patienterna vid tidigare tillfällen så man kände att man byggt upp en liten relation innan. Då kände jag "Wow! Vilket intressant yrke jag har valt".

Sen har jag varit på ridterapi(!) vilket var väldigt intressant och nu vet jag vad jag troligtvis kommer att sikta på i framtiden. Tänk att få hjälpa människor med hjälp av hästar, vilken dröm!!
Vi har även fått köra rullstol inne och ute och jag kan bara konstatera att det är sjukt jobbigt! Det krävs mycket styrka och uthållighet för att orka köra långt. Kan visserligen bero på min muskelinflammation men ändå.

Vi har gjort massa intressanta saker men orkar inte skriva om allt. En sak som var grymt jobbig var i fredags då de bakade bullar, det doftade i hela korridoren och där satt jag och tittade på utan att kunna smaka. Fy f*n säger jag, det var grymt!

Bröllop

Sen har min far gått och gift sig och jag har nu fått två extra systrar som är helt underbara. Så nu har jag tre underbara systrar som jag älskar otroligt mycket! Vi spenderade en trevlig helg nere i Blekinge och vi hade kanon väder! För övrigt tog jag på mig rollen som toastmaster vilket med tanke på att jag inte hade så mycket till röst, så här i efterhand kanske inte var så klokt. Kunde ju inte sjunga någon karaoke(!) för jag tappade rösten i slutet av kvällen. =(

Jag, far och syster

 

Styrelsemedlem och Inspirationshelg i Stockholm

Har även gått med i FSAstud´s styrelse, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter, och kommer nästa år även att vara medlem i den lokala styrelsen i Göteborgsregionen, det ni! =) Det ska bli jätteroligt och medlemmarna verkar trevliga. Vi var på ett av mötena och fick information och åt god mat. Var skönt att få prata med de som gått utbildningen ett tag så man fick höra hur de har haft det och man blev faktiskt mycket lugnare efteråt. Hon vi var oss bor väldigt nära oss och hon hade en supersöt valp som jag och Johan får ta på promenader om vi vill, längtar så!

 

Dessutom ska jag, två andra tjejer i klassen + en annan tjej i 2:an ska få vara med på en insipationshelg uppe i Stockholm den 24-25/10 med spännande föreläsningar, god middag och andra aktiviteter, något som jag verkligen ser fram emot! Då jag har lite i skolan den veckan ska jag troligtvis åka upp tidigare och passa på att hälsa på mor och ha ett litet födelsedags-kalas med släkt och vänner! Men hinner inte med så mycket mer på jag måste vara i Sthlm på fredagen och sen blir jag kvar där hela helgen, men får ju iaf träffa några. =)Finsittning och spelkväll!


Finsittning och spelkväll

 

Sen har jag varit på finsittning och nollningen är nu offeciellt över. Men det kommer mera! Glömde tyvärr kameran så har inga bilder ifrån den.

Igår var det spelkväll med några ifrån klassen hemma hos oss, superkul! Vi var 10 st och vi lagade egen pizza, drack mojitos och spelade "Så det kan låta 2", Twister, Buzz och sen blev det ju självklart Singstar! I slutet av kvällen kom Johan hem och hakade på och tog singstaret till en ny nivå! =D

Eftersom att vi började ganska tidigt blev det också ett tidigt avslut men jag och Johan var på g så vi drog och testade lokalpubben och hamnade sedan på ett obehagligt ställe, no comments. Men det hela slutade bra och vi gick hem och la oss, var helt färdiga! Det blev en riktigt lyckad kväll och vi hade superskoj, har riktigt goa klasskamrater!! Tack för en toppenkväll!

Ikväll har vi bara slappat och just nu har vi tvättstugan så det blir inga utflykter idag inte, mer än de till pizzerian och Konsum. Ska snart gå ner och köpa mig en delicatoboll för det är ju så sjukt gott! Det är som en drog för mig, har ett sånt begär efter dem så det är inte klokt. Men är duktig och får bara äta dem på helgerna och det håller jag. *stolt*



Som ni säkert märkt har det hänt en hel del den senaste tiden och det har som sagt gjort att jag inte orkat uppdatera bloggen, men jag ska försöka bli bättre. =)

Vill bara avsluta med att ge en stor eloge till min underbara sambo som står ut med mig under denna period då jag är väldigt osocial och lättstött. Han är min klippa i vardagen och jag älskar honom så otroligt mycket!

RSS 2.0