The final countdown!

Har precis inhandlat allt till kvällens fest och nu sitter jag och taggar med 80-tals musik, lovely! Om en stund kommer Emma hit för middag och sen ska jag få massage, nice. Kan man få en bättre start? Sen slänger vi oss in i 80-talets magiska anda. It's the final countdown! Jag lovar att ta många kort!! =)

We're going back to the 80's!

Back to the 80's!

Senare idag (eller imorgon?) ska jag och några vänner ta oss tillbaka till 80-talet och njuta. Jag ska nämligen ha en 80-tals fest!! I princip allt ska skrika 80-tal: musiken, kläderna, frisyrerna, tilltuggen ja till och med drinkarna. Det har för övrigt varit en liten dröm för mig i många år men det har aldrig blivit av, förrän nu. Jag är redan taggad och om några timmar kör vi!

Det snurrar i planeten.

Idag har jag haft min första dag på VFUn (praktiken) och min hjärna känns som mos, är SÅ trött. Om jag la mig ner skulle jag somna som en stock men det har varit intressant. Imorgon ska jag på en föreläsning om ADHD och Asberger vilket jag verkligen ser fram emot! Nu ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen. Det blir en tidig kväll för mig idag.


It smell's good.

Efter min halv-deppiga stund på dagen har jag ryckt upp mig lite. Har bokat tågbiljetter till julen, fixat matlistan, handlat, varit ute och gått med Susanna och pluggat inför tentan. Det ni! =) Jag har dessutom gjort en ost och skinkpaj som står i ugnen nu och det luktar himmelskt gott. Ska ta ett sista ryck med tentapluggandet innan det blir middag och söndagsmys!
Ha en trevlig söndagskväll!

All by myself...

Efter en underbar helg med massa trevligt sällskap är jag plötsligt helt ensam. Eftersom att jag ska ha praktik i 4 veckor med långa dagar och 2 h resväg/dag kändes det bäst att "lämna bort" Ghia. Hon fick följa med pappa hem så jag får inte träffa henne förrän till jul. Hon var inte dum och förstod att hon skulle följa med dem hem och vart som ett litet barn. Hon var jättesur på mig och tänkte inte kolla på mig eller ge mig någon hej då-puss inte. Nej hon vissade demonstrativt upp att hon tyckte att jag var elak. =( Men hon kommer att ha de jättebra där och de har saknat henne allihop, vi fick henne nämligen av pappa för ett år sen.

Så nu sitter jag här i min ensamhet och tänkte ta tag i mina studier inför morgondagens tenta men motivationen är verkligen inte på topp. Önska mig lycka till.

Finbesök i helgen.

Om lite drygt 12 timmar landar en mycket speciell person på Landvetters flygplats och hade jag haft en bil hade jag hämtat honom med röda-mattan. =) Istället blir det lunch som han redan bestämt. Innan dess ska jag plugga inför måndagens tenta. Sen på lördag kommer far, hans fru och en av hundarna för en heldag i Göteborg. Jag känner på mig att det kommer att bli en toppenhelg! Men nu är det dags att besöka Mr. John Blund som fortfarande är min vän. Hoppas han är snäll inatt. =)

God natt och sov gott!

Nykvarn, en plats i mitt hjärta.

Kollade runt på facebook som jag gör rätt ofta och såg att en gammal klasskompis till mig har köpt hus på "min" gamla gata. Jag blev och är helt i extas!! Minnena bara sköljde över mig och jag insåg med ens hur mycket jag saknar min barndom och att bo där. Så mycket lycka men på sätt och vis också mycket smärta. På den tiden kändes det så bra och vi var en hel familj. Åh va jag saknar den tiden! Där man kunde gå ut på kvällarna med mina underbara vänner utan att vara orolig. Där man hade gångavstånd till de man tyckte om och där storstads-stressen inte existerade. Tyvärr så var/är det även orten där meningen "Det du inte vet om dig själv vet alla andra." passar in perfekt. =)

Jag saknar det väldigt mycket på ett sätt men på annat sätt gör jag det inte. Jag var inte lika trygg i mig själv som jag är idag och jag vågade inte visa så mycket känslor som jag kan nu. Det skulle aldrig kunna bli samma sak. Nästan alla vännerna har lämnat "stan" och jag är inte längre ett barn. När jag senast besökte "centrum" insåg jag plötsligt hur litet det egentligen är. (Okej det är orättvist att jämföra med Göteborg men det blir ju lätt så.) Men jag tror faktiskt att lilla Nykvarn alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Brrr...

Trots att jag har varma kläder på mig så fryser jag massor. Jag måste till och med sova i pyjamasbyxor och jag brukar normalt vara som en kamin när jag sover. Brr... Nu står jag inte ut längre, måste ringa bostadsrättsföreningen för så här kallt ska det INTE vara. Nej nu ska jag ta och bädda ner mig i min kalla säng och försöka sova lite. Imorgon är det tentaplugg, det var "länge" sen.

Bokat och klart!

Biljetterna är bokade och den 10-12 december kommer jag att spendera i Södertälje-området. Ska bli jättemys!

Nästan som att trolla.

Efter gårdagens inlägg bestämde jag mig för att ta tag i min "hemlängtan" och imorgon ska jag boka tågbiljetter till Södertälje! Så den 10-12 december kommer jag att vara hos min kära mamma som blev överlycklig. Min älskade sambo är så gullig så han ska betala halva resan, han vill bara att jag ska må bra. Åh va jag älskar honom för hans omtänksamhet! Så efter den här tuffa helgen har jag bara roliga helger framför mig resten av året, sweet. Det känns som att vinden har vänta. Mr. John Blund kanske inte är så dum ändå... =)

Om jag ändå kunde trolla...

Jag visste väl att jag skulle säga det förr eller senare, även om det inte skulle komma så här tidigt, men just nu saknar jag verkligen Södertälje! Jag saknar framför allt mina nära och kära men även att bo i en mindre stad. Jag trivs som sagt jättebra i Göteborg men just nu när jag känner mig ensam känns det för stort, jag känner mig extra liten. Ibland vore det skönt att komma "hem" och bara vara, släppa all den press som jag lagt på mig själv och leva som en helt vanlig Svensson. Om jag kunde trolla hade jag varit i Södertälje nu och myst i en soffa framför en bra film. Det är jobbigt att sakna något så mycket, åh om jag ändå kunde trolla.

To much...

Shopping-terapi funkade inte heller, det blev snarare värre. Tankarna snurrar som aldrig förr och det börjar bli alldeles för mycket, klarar snart inte mer. Jag förstår inte hur alla dessa känslor kunnat komma så fort.? Ensamheten är livsfarlig och jag mår piss om jag ska vara ärlig. Åh vad jag önskar att jag kunde trolla! Ska söka tröst hos mina kära vänner i Toto, äta en massa glass så jag får ont i magen och kolla på en riktig snyftare. Självdestruktivt? OH JA! Men idag känner jag att det behövs.
Please give me a sign...

Dags att ge upp?

Jag funderar på att säga upp bekantskapen med min vän Mr. John Blund efter inatt. Jag som hade hoppats på att få lite mer klarhet i mina tankar men nu är jag ännu mer förvirrad, tack för den! Ska besöka min andra vän Mr. Shopping och se om han kan hjälpa mig. Kan ju alltid hoppas.

Hullebulle.

Just nu är det hullebulle i min hjärna som min kära gamla kollega skulle ha uttryckt det, jag känner mig allmänt förvirrad igen. Känslorna åker berg-och-dalbana och jag fattar nada. Är nog bäst att besöka min kära vän Mr. John Blund och hoppas på att han kan hjälpa mig att få lite klarhet i det hela.


God natt och sov gott.


För bra för att vara sant.

Den envisa förkylningen har äntligen lagt sig och idag fick jag äntligen dansa Zumba igen! Men att jag skulle få njuta av passet var tydligen för bra för att vara sant. 5 min in i passet fick jag ont i ryggen och kände mig som som en stel pensionär, typiskt. Orsak: converseskor, äkta som oäkta, är inte bra för min kropp. Så jag får helt enkelt bege mig ut på skojakt, igen. Varför måste man ha skor? Någon som vill gå ut och prova/köpa åt mig?


Förvirrad och ensam.

Har kommit på att det inte alltid är så bra att komma hemifrån. Min helg har inte på något sätt varit dålig utan tvärtom! Den har varit jättemysig och jag blev så bortskämd! Trevligt sällskap och god mat hela helgen. Jag behövde verkligen komma bort och få träffa min kära syster. Men jag kunde se på allt från ett annat perspektiv och det har fått mig att fundera över mitt liv. Vad vill jag egentligen? Vill jag ha det så här? Jag älskar Göteborg men jag saknar att ha nära till de som betyder mest för mig. Trots att jag har fina vänner här så känner jag mig så ensam. Jag flyttade hit med min kärlek men nu när han inte är hemma har jag ingen här som står mig riktigt nära. Jag vill inte vara ensam längre. Snälla rädda mig!

Ludvika here I come!

När detta inlägg är upplagt ska jag gå till min kusin och lämna av Ghia och sen åker jag till stationen för att möta upp de andra. Då börjar en 40 mil lång resa till Ludvika/Borlänge!


Busy girl.

Har haft fullt upp i veckan med veterinärbesök, frisörbesök, skola och tentaskrivning. Har en hemtenta som ska vara inne senast fredag men jag ska skriva klart den redan idag. Ska nämligen åka på en liten road-trip med Emma och hennes kompisar upp till Ludvika imorgon. Där ska jag hälsa på världens bästa storasyster och hennes sambo! Hon ska visa mig disco staden/hållan nummer 1, ja vi ska gå på disco! =)

Nu måste jag skriva klart tentan innan det är dags för kursens examination. Här går det undan.

RSS 2.0