Tentaplugg, som vanligt.

Förlåt att jag inte har haft tid att blogga men jag har en jättestor tenta i Allmän fysiologi imorgon och den kräver all min tid och energi. Sista salstentan på 2 månader och det ska bli så otroligt obeskrivligt skönt att slippa tentaplugga. Nu ska jag använda mina sista krafter till denna tenta och imorgon vid 12-tiden har jag "påsklov". Imorgonkväll bär det av till Smålands skogarna och lugnet hos Johans supergoa mormor där vi ska fira påsk med hans släkt. Ghia kommer att bli så lycklig över alla skogspromenader vi kommer att gå! På lördag ska även Madde, pappa, pappas fru och hundarna komma dit på besök, längtar så!! Så nu kör jag på med fullt ös för sista gången på läänge.

Motiverad till 1000!

Var på en föreläsning med FSAs ordförande om framtida arbetsplatser för arbetsterapeuter och jag är så sjukt motiverad, nu j*vlar!

Vet redan i princip vad jag vill jobba med och det står mellan dessa två:
  • Vårdhundsteam/hundterapi- Man jobbar med en specialltränad hund, som man själv tränar förstås, och sen kan man använda den i olika behandlingar. Har visat sig ha mycket goda effekter och då jag älskar hundar och männsikor är ju det perfekt! Måste dock ha en ny hund då Ghia är för gammal. :)
  • Livscoach - Hjälpa människor som bl.a. behöver hjälp med att strukturera upp livet eller hitta tillbaka efter svårare depressioner och liknande.
Vilket land jag kommer att hamna i får jag se men de jobbar tydligen mycket med "Hundterapi" i bland annat Australien, så vem vet om jag hamnar där i något år. Den som lever får se. ;)

Visst kan mycket hända under utbildningens gång men just nu känns det rätt. Motivationen är äntligen tillbaka, nu kör vi!!

Hälsomiddag.

Har som sagt fått många föreläsningar av doktorander och forskare om kroppens funktioner och om vad kroppen behöver för att må bra. Så idag bestämde jag mig för att äta en middag enligt deras rekommendationer. Tänkte att jag ska dela med mig av dem vid ett senare tillfälle men tills dess:

Här kommer några små tips för ett hälsosammare liv, som ni säkert hört förut:

  • Ät mycket frukt och grön - gärna 500 g/dag = 2-3 frukter + grönsaker till maten.
  • Välj i första hand fullkorn när du äter bröd, pasta, flingor, gryn, pasta och ris.
  • Välj gärna nyckelhålsmärkt.
  • Ät mycket fisk - gärna 2-3 gånger i veckan.
  • Byt till flytande margarin eller olja när du lagar mat.
  • Om du inte tränar, ät mindre portioner.



Bulgursallad med tonfisk och avokado

samt isbergssallad, tomat och gurka.


Till det serveras vatten, smaklig måltid!


Funderingar kring föräldraskap och barn.

Har precis pratat med en gammal klasskompis som precis blivit pappa och vi kom oundvikligt in på det där med föräldraskap. Det måste vara en härlig känsla för en kvinna att bära på ett barn inom sig, ett litet liv som man ska ta hand om och hjälpa genom barndomens olika faser, motgångar och medgångar, smärta och lycka. Att följa dem från deras första sekund i världen tills de själva blir förälder. Samma sak för mannens del bortsett från att han inte får uppleva känslan av att bära livet inom sig.

Har även blivit åtskillda samtal med kollegor och klasskamrater som har barn och man har fått höra om deras oro och se hur det känner. I vissa av de stunderna har man kännt sig dum för att man insett vad man själv utsatt sina föräldrar för. Jag har gett dem råd från en som "nyligen" varit där själv och sett hur det lugnat och hjälpt dem, det glädjer mig enormt!

Ju mer jag tänker på det dessto mer börjar jag förstå mina föräldrars kärlek till mig och min syster. Hur de stått ut med oss trots alla våra jobbiga perioder. Varför de oroat sig så mycket över saker som vi inte förstod att de oroade sig för. Man sa att man aldrig skulle göra som sina föräldrar men nu tror jag att jag kommer att bli som dem, jag har mer kunskap om livet. Man trodde ju att man var så vuxen men det är först nu när man blivit äldre som man inser hur liten man egentligen var.

Föräldraskapet är en stor gåva som jag tror många tar för givet, då alla inte kan bli biologiska föräldrar. Vi ska vara lyckliga för kan ge andra människor ett liv. Men att ge liv medför även ett stort ansvar och det tror jag inte att alla inser. Du har ansvar för ditt barn i minst 18 år och du ska ge det ett så bra liv du kan ge utifrån dina förutsättningar.

Nu tror ni säkert att jag vill skaffa barn inom en snar framtid men så är det inte. Visst skulle det vara underbart att vara med om allt detta, men jag har tid och tänker inte stressa. Har många saker jag vill hinna med att göra innan jag är redo att ta hand om ett litet barn. För när de väl kommer vill jag kunna ge de all min kärlek och dela med mig av mina kunskaper och ge de en trygg grund att stå på. Så min tid kommer men troligtvis inte förrän om minst 4 år. Tills dess får jag glädja mig åt alla andras lycka och njuta av de liv jag lever nu tillsammans med Johan och vårat lilla "barn" Ghia. Tids nog blir det min tur att njuta av livet som förälder.


Nostalgisk musik.

Dessa låtar väcker många blandade minnen.





Bikinitävling!

Fastnade för ovanlighetens skull här vid datorn och är nu med i en tävling på Nelly.se där man skulle designa sin egen bikin. Efter att ha ändrat fram och tillbaka och valt mellan korall eller lila körde jag på de somrigare alternativet. Jag är riktigt nöjd och vill ha en sån nu! Rösta gärna. =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Shopping.

Måste ju berätta om mina små fynd som jag gjorde på vägen hem idag. Var inne på Pepper som mestadels har Only och Veromoda kläder och de hade vårfest vilket betydde 20% på allt i butiken! Hittade denna fina t-shirt som kommer att vara så härlig i vår (den är marinblå inte svart) + ett par nya örhängen, kunde inte motstå när de var så billiga. =) Köpte även lite annat men det är hemligt än så länge. ;)



T-shirt 159,95 125,95 kr
Örhängen 39,95 10 kr

Inköpta på Pepper.

En annorlunda fredag.

Johan är och hälsar på sina föräldrar i helgen men eftersom att jag har min stora tenta på torsdag kände jag inte att jag hade tid att följa med. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på SATC-shoebox, äta gott och bara slappa i soffan tillsammans med Ghia. Välförtjänt och välbehövligt framför allt efter denna tunga vecka. Känns dock inte så bra att smälla i sig en massa onyttigheter efter dagens föreläsning om arbetsfysiologi där vi fick veta hur lång tid det tar att bränna allt. Blir en lång promenad med Ghia imorgon så hoppas vädret är på våran sida. =) Ha en mysig fredag för det ska vi ha!

På bättre humör.

Hundpromenaden hjälpte mycket och jag fick rensa tankarna och samlade på mig lite mer energi. var underbart väder och det luktade grillat vilket fick mig att börja längta till sommaren, men får nöja mig med våren först. Synd bara att huvudvärken bara blir värre och värre. Tog en ipren och hoppas att den ska hjälpa. Snart ska jag ner i tvättstugan och sen blir det storhandling, pengarna har ju äntligen kommit. =) Sen ska i spela Guitar Hero och slappa, ska bli så skönt!


Grillning i Slottsskogen, maj 2009.
Längtar tills man kan börja grilla ute igen, då ska balkongen invigas i goda vänners sällskap.

Orkar inte.

Dagen som började så himmelskt har blivit till ett mindre helvete. Jag blir galen, orkar inte mer. Jag borde inte klaga men all min energi är som bortblåst och jag är så trött på det här. Jag vet att det inte är långt kvar men jag orkar inte just nu, det är för tungt. Att dagen-D är om exakt 14 dagar gör ju inte saken bättre precis. Den stress jag känner nu är total och då pajjar ju min mage. Vill bara krypa ihop och gråta i någons knä och höra att allt kommer att bli bra, precis som när man var liten. Att någon blåser bort alla problem. Idag känner jag mig riktigt svag. Please, wake me up when september ends!

Nu tar jag en promenad med Ghia och rensar tankarna, hoppas det hjälper.

Mera finbesök.

Fredagen den 9 april kommer min fd sambo Alex på besök över helgen och jag längtar! Det kommer att bli shopping, 20-års fest och en massa skoj och nostalgi. Känns lite lyxigt att först ha Alex på besök ena helgen och att Malin kommer helgen efter, som sagt jag längtar!




Härliga minnen!
Snart kommer hon! =)


Underbar start på dagen.

Har hemstudier idag så då passade jag på att sova ut och sen tog jag Ghia på en lite längre promenad än vad jag brukar ha tid med och det var underbart! Solen sken, nästan all snö var borta, fåglarna kvittrade och överallt såg jag barn som cyklade omkring på sina små cyklar med stödhjul och skrattade och log, då kan man inte annat än njuta för det verkar som att våren är nära nu!


En bild jag tog när jag hälsade på far och syster i Karlskrona 2009.
Längtar tills alla vackra blommor tittar fram.

Ny skrivare.

Idag fick vi hem Johans nya dator (en Mac-book) och våran nya skrivare//kopiator/fotoskrivare/skanner, som jag har längtat efter en skanner! Nu kan jag lägga in alla mina gamla bilder på datorn, eller jag måste köpa en extern hårddisk innan eftersom att det typ inte finns något minne kvar pga alla mina andra bilder. Nu har jag äntligen installerat den och i helgen ska jag testa den ordentligt.


HP Photosmart series - B109 Allt-i-ett-skrivare.

 

Testade att skriva ut detta foto på Ghia och det blev bra trots att kvalitén är sådär.


En bild på Ghia när hon bara är 9 veckor gammal. Så söt!


Finbesök i april.

Pratade nyss med min kära vän Malin och hon ska komma och hälsa på mig 15-18 april, ska bli jätteroligt! Kommer att bli en riktig tjej.helg och vi har redan smidigt planer. Fredagsförmiddagen kommer vi att spendera på Gekås i Ullared, som förhoppningsvis borde vara ganska så lugnt. Det är ju trots allt helgen innan barnbidrag och lön så det borde vara lugnare men man vet ju aldrig, vi hoppas iaf. =) Ska bli jätteroligt att få umgås med Malin en hel helg och jag längtar redan!


En jättegammal bild på mig och Malin från när vi var 14 år.


En nyare bild från förra året.

Snurrigt värre.

Dagen har varit riktigt bra och jag har fått en större förståelse för hur kroppen fungerar, härligt! Fick nu klara bevis på varför jag jämt blir så snurrig när jag reser mig för fort, fick nämligen en pulstrycksökning på 52(!) och de övriga låg på omkring 25. Så nu ska jag äta mer, oftare och röra på kroppen lite mer innan jag reser på mig. Är som sagt mycket just nu men ser fram emot morgondagens föreläsning om digestion(matspjälkningen), ska bli mycket intressant och lärorikt så jag längtar! Men nu är det dags att sova så jag orkar ta in så mycket som möjligt! =)

Inspiration, tack.

Har suttit och klurat på en ny design till bloggen nu i några dagar men det går inge vidare. Hade en på g men sen insåg jag att den inte var något vidare. *suck* Vill ha en "vår-igare" look helst med i bland annat korall. Men vet inte hur jag ska ha resten. Någon som har några bra förslag?

Anatomikursen = GODKÄND!

Lycka är det bästa ordet för att beskriva hur jag kände när jag fick tillbaka den sista anatomitentan och jag såg att den var godkänd. Det betyder att jag är godkänd på hela kursen! Allt slit och alla tårar har lönat sig. Nu behöver jag bara läsa det för att jag vill inte för att jag måste, så underbart skönt! Det ska firas i helgen! =)


Energinivån borde vara på topp men jag har plågats med en extrem huvudvärk ända sedan tentan kom. Trots det satt jag och Anna och gick igenom andningen i några timmar och enligt henne så har jag tydligen väldigt bra koll, roligt att höra.

Nu är det färdigpluggat för idag och jag ska passa på att vila upp mig inför morgondagens labration.


Spännande möte.

Hade en jättetrevlig kväll hos Gustaf och Ingela men åt alldeles för mycket chips, som vanligt. Finns det där så kan jag inte sluta. Sen att min middag bestod av pommes från McDonalds kan ju också vara en orsak då jag ska undvika fet mat. Hmm. Men det kostar att ligga på topp! Var väldigt spännande idag eftersom att Ghia och deras kattunge aldrig har träffat varandra förr. De var jätteroligt för båda var i princip lika rädda för varandra men tillslut så nosade de iaf på varandra men sen blev det för läskigt. Så det där med att alla hundar jagar katter stämmer inte alls. =)

Nej nu har jag skrivit ut alla papper till morgondagens föreläsning så nu ska jag gå och sussa. God natt, sov gott och dröm så sött!

Trevligt sällskap.

Är riktigt omotiverad till studier idag och det känns inte som att något nytt kan gå in, jag behöver "påsklovet"!! Men igår la jag böckerna åt sidan och satt och lekte med Gimp i princip hela dagen. På kvällen kom Gustaf och Ingela över på middag och vi lagade Ramen som är en japansk rätt som de tydligen äter mycket i serien Naruto, en serie som de alla tre är frälsta i. Själv har jag sett lite och visst är det bra men känner att jag vill lägga min tid på annat. =)

Ikväll blir det ombytta roller och vi ska bege oss ut till dem för lite gott och kolla in deras mini-renovering av köket, ska bi spännande att se.

Paige.

För några dagar sen fick jag en inbjudan på facebook av en gammal klasskamrat som också flyttat till Sveriges framsida om en spelning med det engelska pop-rock bandet Paige. Idag bestämde jag mig för att lyssna vad det var för band och de visade sig spela asskön musik! Blir glad av att lyssna på dem. Eftersom att biljetterna endast kostade ca 60-80 spänn så har jag i princip bestämt mig att gå. Ska bara få med mig någon för jag tänker inte gå själv, någon som är intresserad?

Onsdagen den 5 maj kl 19.00 spelar Paige i Henriksberg, Göteborg.


Klicka på bilden för att komma till Paige MySpace-sida.


Gimp.

Igår kväll/natt satt jag och lekte lite med mitt nya fotoredigeringsprogram GIMP och lärde mig några roliga saker. Ganska basic men jag måste ju börja någonstans. =)

Tänkte att jag skulle dela med mig av några resultat:


Blev inte så snyggt med staven men orkade inte ta bort det.


Provade även att byta ögon- och hårfärg samt lite annat smått och gott.


Vad tycker ni? Kanske kan jag också bli duktig på att redigera bilder. :)


Vill du också tesa så är GIMP gratis och kan laddas ner från denna sida: GIMP.

Nu är det dags att ta ut Ghia på en promenad och sen ska jag plugga tills jag ligger i fas för veckan innan jag tar helg!

Mera nostalgi.

Gör er beredda på ännu mera nostalgi, har en sån vecka. Blir så glad när jag lyssnar på dessa, som barn på nytt. =)

 

 

Den här har jag lyssnat på väldigt mycket. Jag, Malin, Sanna och Malin gjorde till och med en egen version till låten men den vågar jag inte lägga ut här. ;)

Jag, Malin, Sanna och Malin helt underbara människor.
Bilden är tagen 2009



Göteborgsk ordlista.

Idag på lunchen satt jag och göteborgskorna och diskuterade olika göteborgska ord, som jag inte hade någon aning om. Det hela började igår när Susanna berättade att hon hade hittat jätte stora spindlar i svalen och jag fattade ingenting. Sen gick de lös med massa konstiga ord så jag bestämde mig för att göra en liten ordlista.

Göteborgsk ordlista
Bamba -  Skolmatsal
Döna -  Föra oväsen / dundra / dåna
Flö -  Flytta på dig / stick iväg
Go -  Knäpp  (goa gubbar betyder dock mysiga gubbar)
Knö -  Trängas / knuffas
Käckt -  Praktisk / piffigt / bra
La -  Väl
Svale -  Trappuppgång
Tapp -  Bensinmack
Tjomme -  Udda typ, kille, man
Tjottaheiti -  Långt borta  (som jag har lärt mig är slang för toalett, de bara skrattade åt mig)
Tyken -  Uppkäftig / oförskämd
Tjöta -  Prata /snacka eller tjatig / jobbig person
Änna -  Nästan / liksom

Finns fler ord så jag får utöka den om jag hör några nya.


Har för övrigt kommit på mig själv att ta efter den göteborgska dialekten sakta men säkert. Kan nog bero mycket på att jag mest umgåts med Susanna och Malin den senaste tiden och de är ju härifrån, även om Malin bor utanför. Tycker iaf att det är jätteroligt, älskar ju dialekten!

På tal om det här med dialeker och ord så har jag en fråga till er som bor i 08-området: Visst säger man tröck? De andra kiknade av skratt när jag sa så. Vill tillägga att jag vet att man ska säga tryckte men gör man det där uppe? Jag gör iaf inte de.

My little pony.

Nostalgin fortsätter, nu med My little pony, mina absoluta favoriter! Kunde kolla på dem i flera dagar i sträck om jag fick. Fick självklart sällskap av min kära lillasyster. Gillar det fortfarande och längtar nästan tills jag själv får barn som vill titta på dem så att jag har en bra anledning. =)

 


Bloglovin.

Ja, jag vet att jag är lite efter men kollade nyligen in tjänsten Bloglovin där man kan följa sina favoritbloggar på ett enkelt sätt. Självklart gick jag med och nu får jag veta när deras bloggar har blivit uppdaterade. =)

Om ni gillar min blogg och vill följa den så klicka på länken: Följ min blogg med bloglovin

Sandy Bell.

Kollade runt på youtube och hittade Sandy Bells intro, vilken nostalgi! Älskade den serien när jag var liten och var som besatt! Fick den första delen av mamma i julklapp för något år sen och funderar starkt på att köpa de övriga, men det får bli när jag börjar tjäna pengar igen. =)



Kvalitén och ljudet är inte så bra men det var den bästa jag kunde hitta.


Skinnjacka.

Har letat efter en skinnjacka i 2 år nu utan någon större lycka. Problemet är att jag har något längre överkropp än idealet så de är antingen för korta eller för stora. Men igår när jag och Emma var på en shoppingrunda i Nordstan så hittade jag den. Den satt perfekt och hade rätt längd, total lycka! Okej det är inte äkta skinn men det ville jag ändå inte ha, är supernöjd. Den kommer att bli använd mycket flitigt i vår vill jag lova så nu får värmen gärna komma. =)



Vero Moda - 499,95 kr


Schlager.

Efter att ha hamnat i världens längsta kö inne på Konsum, där jag införskaffat kvällens proviant, och sprungit som en galning till vagnen (som jag precis hann med) är jag på väg till Lotta. Laddar såklart med schlager i min kära lila ipod. Nu är jag taggad, men väldigt svettig. Tack Konsum!

Picknick!

Imorse var det dags för ytterligare en tenta, gör jag inte annat än tenta-pluggar och skriver tentor? Känns inte som det iaf. Men även denna är skriven och nu återstår det bara en salstenta denna termin, såå skönt! Längtar som sagt tills lugnet kommer i april, har en massa planer på vad som ska hända då! Som vi sa idag, april är månaden då allt vänder. Men sen får vi inte glömma att det även betyder dagen-D är mycket nära, det längtar jag INTE till. =(

Efter tentan gick jag och några av tjejerna och lunchade och prata om de lärare som suttit sina spår i oss hitintills, så härliga personligheter. Var jättemysigt och som sagt planer har gjorts upp för april. Tack tjejer! Sen åkte jag och köpte en termos och lite annat smått för hemma väntade Johan med mackor och varm o'boy. Så vi tog med oss en överlycklig Ghia upp på Ramberget för en liten picknick i solen! Var precis vad jag behövde efter dessa stressiga veckor och vi njöt, trots att solen försvann när vi kom upp.

Ikväll ska blir det Melodifestivalen för hela slanten och jag längtar! Har dock inte hängt med så mycket som jag brukar så det blir spännande att höra alla låtar. Johan delar ju inte direkt mitt schlager-intresse så jag fick åka hem till Lotta som också gillar det, ska bli roligt!

Nu blir det lite Guitar Hero som uppvärmning inför kvällen. =)

If I'm ugly then so are you.

Satt och lyssnade på musik och så dök denna låt upp på spellistan. Det är en underbar text som jag tänkte att vi alla bör lyssna på och ta till sig oftare. Jag lyssnar på den när jag känner mig nere och det gör mig genast på bättre humör.


Sugarbabes - Ugly

When I was seven they said I was strange
I noticed that my eyes and hair weren't the same
I asked my parents if I was okay
They said you're more beautiful and that's the way

They showed that they wish they had your smile
So my confidence was up for a while
I got real comfortable with my own style
I knew that they were only jealous 'cause

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then so are you
So are you

There was a time when I felt like I cared
That I was shorter than everyone there
People made me feel like life was unfair
And I did things that made me ashamed

'Cause I didn't know my body would change
I grew taller than them in more ways
But there will always be the one who will say
Something bad to make them feel great

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then so are you
So are you

Everybody talks bad about somebody else
Never realises how it affects somebody else
You bet it won't be forgotten
Envy is the only thing it could be

'Cause people are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then so are you
So are you


5 år, tiden går verkligen fort!

Att tiden går fort fick jag ett verkligt bevis för idag när jag insåg att det är exakt 5 år(!) sedan jag tog mitt körkort. Det låter ju som att jag är jättegammal då, scary. Dessutom blev min kära gamla klasskompis 3-barns mamma i morse, grattis Madde! Hon har alltid älskat barn och jag är väldigt glad för hennes skull!


Madde och jag när vi gick på gymnasiet. -04
Charmerande bild, jag vet, men jag bjuder på den. =)


Nostalgi.

vagnen påväg till skolan kom dök det upp en jättegammal favorit från -95 på ipoden som gav mig ett stort leende. Tänkte att jag skulle dela med mig av den känslan.



Sonic Dream Collective  -  I wonder why


En perfekt dag!

Fick tillbaka första tenta i anatomi idag, den som kändes lite sådär och jag blev godkänd! Vilken lycka! Ute sken solen och jag och Malin kunde inte sluta le när vi gick ner mot vagnen.

Väl nere vid Brunnsparken stod jag mellan valet och kvalet om jag skulle in på HM och köpa torrschampo och när jag precis missade vagnerna såg jag det som en "ödets tecken" att jag skulle gå och shoppa. Det var det nog också för på väg mot HM såg jag ett supersnyggt linne, som jag letat efter i över 1 års tid och det fanns bara en i min storlek, ödet. Dessutom kostade det bara 129 kr så jag köpte en vit också. =) Sen blev det lite mer shopping innan jag åkte hem till min sjukling och lagade egna hamburgare, mums!


Fick sjukt mycket energi så sen har jag pluggat som en tok och det har varit roligt. Svävar fortfarande på moln. Men efter en uppfriskande promenad med Ghia har det blivit tv för hela slanten: "Halv åtta hos mig", "Mästarnas Mästare" och nu "The Mentalist" som har säsongspremiär, har längtat! Har självklart firat med en delicatoboll. =D

Ett perfekt slut på en perfekt dag!



Dagens höjdpunkt:

Att jag blev godkänd på anatomi-tentan och att jag hittade mina linnen. Sen får man ju inte glömma den underbara solen, en perfekt dag helt enkelt!


Gårdagen i bilder.

Dagen startade med lyckad shopping i Nordstan, där jag hittade nytt smink från Lumene som jag även fick gratis sminktips av och som jag tänkt att dela med mig av senare, samt en blomma att ha i håret till kvällens inflyttningsfest hemma hos Lotta. En kväll med trevliga människor, gott tilltugg, roliga lekar och utgång!

Bilder från kvällen


Jenny och Malin, två urgoa tjejer.


Frisörerna med "bihang".


Martin och Mattias.
-Alias Bill och Bull.

 


Jenny, Lotta, jag, Malin och lilla Rocky poserar framför kamerna.
Om ni studerar bilden ser ni att blommor var temat för kvällen.

 


Efter x antal försök fick vi till en bra bild. =)

 

Sen drog några av oss vidare in till Excet som ligger på Avenyn. Som den sjukling jag är pallade jag bara att vara kvar till halv 4 medans de andra stannade till stängningen kl 5.

 


Lotta och hennes vän Maria som mötte upp oss på Excet.
Maria bjöd mig förövrigt på en drink, något som en fattig student inte blir ledsen för, tack! =)


Tack för en jättetrevlig kväll!

Uppvärmning inför kvällen.

Bjuder på några av mina pepplåtar inför en partykväll.


Min och syrrornas partylåt!



Superhärlig låt som garanterat får en på partyhumör, lyssna!
Kanske blir det dina nya dancemoves? ;)



Bara såå bra.


Nu är iaf jag på bättre humör!


Inflyttningsfest.

Trots att det bara är lördagsmorgon och jag inte var ute igår har har redan varit ute 2 ggr den här veckan(!) och senast det hände var i Australien då man var ute nästan varje dag, ikväll är det dags igen! Ska nämligen på inflyttningsfest hos en fd Nykvarnare som också insett att det finns mer att hämta i Göteborg. Känner endast tjejen som ska ha festen så de ska bli spännande att träffa en massa nya människor. Temat för kvällen är blomma och med tanke på att jag inte äger ett enda blommigt plagg så ska jag ner på stan och titta. Annars får jag ha en blomma i håret. =) Ska dock bli spännande att se hur det går eftersom att jag har blivit dunderförkyld, tack Johan. Men när det väl gäller är man ju alltid på, var ett tag sen jag var på inflyttningsfest så det ska bli roligt.



En bukett som jag plockade när vi var nere på kräftskiva i Småland hos Johans mormor,
passar bra till kvällens tema.


Orkar inte mer.

Idag är en sån dag där i princip allt känns skit! Jag är sur och irriterad på de mesta och flesta, höll nästan på att skälla ut tjejen som satt bredvid mig på spårvagnen och smackade med sitt j*vla tuggummi, såå irriterande! Sen känner jag en sån olust till att plugga och engagera mig i saker och ting, har fått nog! Får försöka se fram emot kvällen då jag ska på bio och se "Alice i underlandet" med några tjejer i klassen, men knappt det känns roligt just nu.

Är bara så j*vla trött på att ständigt gå och vara stressad och orolig. Trots att kursen är intressant längtar jag så tills den är över så att jag kan få tillbaka mitt liv igen. Men ändå inte för när den är slut så kommer dagen-D så jag har panik!! Hur ska det gå? Jag försöker tänka positivt men det går inte just nu. Har till och med börjat undra vad jag egentligen vill göra med mitt liv, DÅ är det illa!

Gratis bilhyrning!

Visst låter det inte sant, men det är det inte! Gick precis med i klubben Hertz-freeride där man mycket riktigt kan hyra en bil gratis och då får man även en det bensin i bilen! Då tänker du säkert hur detta är möjligt men det är egentligen ganska självklart. Hertz hyr ut bilar på envägssträckor och istället fr att frakta hem dom erbjuder dem att man får köra hem dom åt Hertz gratis. Enda villkoret är att du är svensk medborgare, över 19 och har haft körkort i minst 1 år. Vill du veta mer så gå in på deras hemsida Hertz-freeride.

Nu väntar jag bara med spänning på att få testa detta! =)